Weekendplaner

februar 8, 2019 at 07:08
Morgenmad, Café Navnløs

Selvom jeg ikke var af den overbevisning, da jeg kom træt og flad hjem mandag aften, er denne uge fløjet afsted. Hvad sagde jeg? Februar er fin! I hvert fald føles tiden ikke når så langsommelige og grå som i januar.

 

Men nu skulle det ikke handle om januar-bashing (igen igen), men rettere den forestående weekend. Det er efterhånden længe siden, at jeg har delt min weekendliste (som enten med ikke at fungere i punktform), så jeg tænkte, at det kunne være på sin plads. Den kommende weekend lover nemlig at blive ekstra rar. Jeg kunne godt klare min (semi)faste weekenddate med næstennaboen (som er flyttet fra Vesterbro, så hun er faktisk langt fra min næstennabo længere) med ovenstående morgenmadssetup. Men i og med jeg ikke bor i byen, så bliver det nok ikke lige denne weekend. Heldigvis er der en masse andre rart på programmet.

 

Min weekend skydes i gang med en tur forbi Creative Space på Frederiksberg, hvor jeg ind og male på keramik med min stedmor. Det var min fødselsdagsgave til hende tilbage i maj, så det er vist på tiden, at den bliver indløst. Jeg planlægger at male en lille vand- eller madskål til Frank.

 

Derefter skal jeg direkte videre hjem til en relativ ny (og sjov!) kollega og opleve hendes selvudnævnte gode madlavningsevner. Pizza og brownie lyder som en vindermenu i mine øre. Min anden kollega, som netop er gået på barsel, og hendes kone kommer også, så jeg er ret overbevist om, at det bliver rigtig hyggeligt.

 

Lørdag morgen skal jeg til fødselsdagsbrunch for min søde farmor, som fylder 82 år og markerer dagen med huset fuld af gæster. Magen til overskud skal man lede længe efter, og jeg håber bare på, at jeg har 50% af hendes energi, når jeg rammer de 80.

 

Efter fødselsdagsfejring er planen, at den mellemste og jeg skal ud og styrketræne sammen. Vi har været gode til at mødes og træne sammen efter jeg er flyttet tilbage til provinsen, og det er simplethen så hyggeligt at træne og vende stort og småt på ugentlig basis. Derudover er han god til at presse mig, så jeg kan få arbejde lidt på mine muller inden mit surfeventyr.

 

Lørdag aften er planløs, men det tror jeg nu er sundt, hvis jeg ikke skal starte næste uge sur og træt igen. Jeg har brug for ingen-planer-tid. Jeg tænker noget med en god film og måske nogle snacks. Det er sådanne aftener jeg savner at bo i byen og den spontanitet den muliggør. Når klokken først er 18 i provinsen, hopper jeg ikke lige på et tog og kommer forbi til aftensmad eller en drink. Det må komme igen, når jeg er retur på Vesterbro.

 

Søndag drømmer jeg om at bruge på at dimse med min Bullet Journal (hej ny besættelse), bare sådan se inspirationsvideoer på Youtube-videoer og tegne, male, skrive i min bog. Egentlig kunne jeg også godt tænke mig at få trænet, men måske en træningssession bliver tilsidesat til fordel for en lang tur med hundene, hvis vejret er til det. Vi får se, hvad lysten er til. Jeg hader at have for mange faste planer, hellere bare en række idéer eller intentioner, som måske/måske ikke bliver til noget.

 

Søndag aften skulle jeg have passet min veninde lille datter, men det standup-show skulle have været til, er desværre blevet aflyst, så nu er mine nanny services ikke længere påkrævet, så jeg ved ikke helt, hvad søndag eftermiddag/aften kommer til at byde på. Jeg kunne godt lave en ordentlig omgang vegetarlasagne. Der kommer nok til at være et madlavningsprojekt af en art. For tiden craver jeg noget varmt og cremet, så en god lasagne kunne uden tvivl være et hit.

 

Uanset hvad din weekend indebærer, håber jeg, at den bliver ekstra fin!