Verdenspremiere: Min YouTube-debut

februar 28, 2019 at 08:01

Tadaaaa! Her er den endelig – min allerførste video nogensinde og dermed også min YouTube-debut. Sjældent har jeg været så stolt!

 

Hvis du har læst mit indlæg om, at jeg skal være YouTube-stjerne, så husker du måske også, at min debutvideo handler om min besættelse for tiden. Nemlig min Bullet Journal. Igen – tak til min mor, som tænkte, at sådan en fætter lige var noget for mig.

 

I videoen har jeg dokumenteret, hvordan jeg har opsat marts måned i min Bullet Journal. Temaet for marts har jeg valgt skulle være bølger, fordi marts som bekendt er min ‘flytte til Portugal’-måned. Og hvad mere passende end at markere starten på et helt nyt (surf)kapitel med et bølgetema?

 

Jeg måtte ud og erhverve mig nye tuscher til formålet. Apropos det her indlæg er mine andre tuscher stadig ikke kommet eller øjensynligt blevet afsendt. Det krævede en lille investering i nogle brush pens i forskellige lyseblånuancer. Blandt andet dem her fra Tombow. Derudover har jeg investeret en hulans masse tid og hjernekapacitet på at gennemskue, hvordan jeg bedste gjorde det og derefter rettede op på det fejl jeg ikke havde forudset.

 

For pokker, hvor har jeg gået fra at føle mig som et kreativt geni til en regular it-tumpe – og tilbage igen. Utallige gange.

 

Men selvom der er rum for forbedring (også bare til selve kameraopsætningen), så jeg blevet umanerlig glad og stolt over, at jeg rent faktisk kom i mål. Jeg har filmet, redigeret og indtalt en helt video selv. Eller med teknisk assistance fra den mindste, som har heppet med på sidelinjen. Hold op, han er god, er han.

 

Uden nærmere introduktion, så synes jeg helt bestemt, at du skal se den. Uanset om du bruger en Bullet Journal selv. Hvis min stemme er irriterende for andre end mig selv, så se den eventuelt på mute ;) Det er rent terapi at se nogle af tegningerne blive til.

 

Og hey – hvis du kan lide den eller bare vil give en håndsrækning til en aspirerende YouTube-stjerne, så tryk lige like, abonnér på min kanal og del den med din søster, mor eller kreative veninde. Alt det jazz!