To måneder, helt præcist

januar 25, 2019 at 16:04
Ericeira, Portugal

Der er i dag præcis to måneder til jeg rykker teltpælene og slår lejr i Portugal. Metaforisk ganskevist. Jeg har ikke umiddelbart planer om at spendere størstedelen af 2019 i et telt. Det ville ellers være et kønt syn.

 

Heldigvis har jeg allerede tilbage til starten af december fået styr på et vigtige punkter i Portugal-planen: 1) Finde et job og 2) Finde et sted at bo.

 

Faktisk kan man sige, at jeg har slået to fluer med et smæk der, for jeg skal arbejde og bo samme sted. Jeg har nemlig fået arrangeret det sådan, at jeg skal arbejde på den surfcamp, som jeg også har boet på de tre gange jeg var i Ericeira sidste år, og som del af min løn får jeg også et sted at bo. Mit job vil bestå af at hjælpe til i receptionen med bookinger og tage imod gæster og hjælpe campen med deres markedsføringsaktiviteter. Jeg skal som udgangspunkt arbejde 4 timer om dagen 5-6 dage om ugen, så der skulle gerne være masser af tid til surf. Hvis jeg synes, at jeg mangler penge, så må jeg lave lidt freelancearbejde her og der.

 

Jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde, at jeg var enormt lettet, da det hele faldt på plads kun kort tid efter jeg havde lagt min opsigelse i mit nuværende job. Det er så rart, at jeg ved, hvad der skal se, når jeg ankommer og jeg har en form for en plan. Jeg har i hvert fald et sted at starte og et godt udgangspunkt. Alt andet må jeg tage som det kommer.

 

Jeg glæder mig naturligvis, Det hele er begyndt at være lidt mere virkeligt efter kalenderen begyndte at sige 2019. Men ærlig talt synes jeg, at tiden går langsomt. Helt utrolig langsomt. Januar har varet i tusind år. Kom nu videre til februar. På den anden side, så kender jeg mig selv godt nok til at vide, at når vi først er i marts kommer tiden til at flyve afsted og jeg vil føle, at jeg mangler tid til praktikaliteter og kramme folk farvel.

 

Pludselig er de to måneder gået og jeg sidder i flyveren på vej mod Lissabon, grådkvalt af forskudssavn, hvis jeg kender mig selv ret (Meget apropos gårsdagensindlæg).