Det allerbedste fra mit 2018

januar 2, 2019 at 10:48
Paris, mops, pug

På et personligt plan har 2018 nok været et af mine allerbedste år. Jeg har rejst en masse, udforsket Bali på egen hånd, fået brudt nogle grænser, udfordret mig selv på flere planer, mødt masser af nye mennesker, opdaget glæden ved solorejser, fået nye fantastiske venner og bekendte, blevet endnu mere bidt af surfing (og i det hele taget af udfordre min krop og tro på mine evner), blev glad for Stand Up Paddling, stornydt den danske sommer, klatret højere end min hjerne troede jeg kunne/turde, været på veninde-storbyture i Amsterdam, Rotterdam og Paris, blevet moster, nydt den søde babylyd og -duft, gået lange ture rundt i København, forelsket mig i en lille portugisisk kystby, danset i mit køkken, grædt af lykke, vrede og træthed, bandet lidt for meget, fejret den mindste blev student, puttet med Frank, set nye Netflix-serier, fået endnu mere passion for at gøre noget ved mit C02-aftryk og hjælpe miljøet, delt tanker og drømme med mine piger og alt muligt hverdagstrummerum.

 

Det er svært at vælge det bedste af 2018, men jeg har alligevel prøvet. Her er det bedste fra mit 2018.

Bedste måltid: Tasting menu og cocktails på Sanchez med min bedste veninde

 

Bedste takeaway: Durum med falafel fra Kebabistan

 

Bedste nye opdagelse i København: Kajakhotellet ved Amager Strandpark & La Banchina

 

Bedste fest: Liveband på Laneez Surfhouses terrasse efterfulgt af bytur

 

Bedste ferie: Tre ugers surfferie i Ericeira, Portugal

 

Bedste beslutning: At sige mit job op

 

Bedste outfit: Vintage deminshorts, hvid tanktop, lyserød blonde-bh, sandaler, solbriller, sommerkysset hud og et stort smil

 

Bedste køb: Øreringe i 14k guld (+ nye huller)

 

Bedste koncertoplevelse: Elektronisk dagsfestival i en skov i Lissabon & et portugisisk band på Boardriders Ericeiras terrasse, mens solen gik ned 

 

Bedste film: Call Me By Your Name

 

Bedste bog: Den der lever stille

 

Bedste familiebegivenhed: At blive moster & min ældste bror og kæreste flyttede til København

 

Bedste indsigt: At der er flere end en måde at leve sit liv på

 

Bedste bedrift(er): Klatre alle tre baner med sigtende sværhedsgrad & paddle ud til line-up’et mod store bølger på Ribeira d’Ilhas og tilmed ikke flippe ud & ikke spise sukker i 10 uger

 

Bedste hjemmelavede måltid: Mellemøstligt tapasbord med en masse forskellige vegetarretter til min fødselsdag

 

Bedste overraskelse: Hvor meget jeg har nydt at rejse alene

 

Bedste solodate(s): En lækker frokost på Shelter Café på Bali med udsigt over rismarkerne & formiddagsbio med kaffe og croissant & første måltid inkl. vin i Lissabon på Graca do Vinho i solen med en bog

 

Bedste vintagefund: En oversized Levis deminjakke og leopardkjole i Episode i Amsterdam

 

Bedste serie: Queer Eye

 

Bedste dokumentar: Line fikser kroppen på DR

 

Bedste gave: En pæn ugly Christmas sweater med mopser på + loop ørering fra Maria Black