Ord fra gemmerne

december 18, 2018 at 15:55
Julegaveindpakning, inspiration

I forbindelse med min snartligt forestående flytning er jeg i fuld gang med at rydde op i skuffer og skabe, pakke ned og smide ud. Hold nu op, hvor kan der være mange ting på 57 kvm, skræmmende meget skal jeg lige hilse og sige. Og hvor har jeg gemt mange underlige ting. 

 

Men en ting jeg har gemt gennem årene, som jeg ikke kan eller vil skille mig af med, er diverse breve og kort til forskellige anledninger; fødselsdage, studentergilde, nye job, jul og alt derimellem. 

 

Forleden var jeg i gang med at rydde ud i mit tøjskab, da jeg fandt min gamle hatteæske fyldt med gamle hilsner. Jeg kunne naturligvis ikke dy mig for at læse et par stykker, to blev til 10, der blev til 30. Så meget for produktivitet, men noget så hyggeligt altså. 

 

Blandt dem fandt jeg et julekort min tidligere chef skrev til mig for 8 år siden. Nuvel er jeg måske lidt mere grådlabil for tiden end jeg har for vane for, men jeg blev simpelthen så glad og rørt, da jeg læste hans ord. 

 

Julen 2010

 

Kære Kathrine,

 

Samarbejde er mange ting og du har givet DJØF og ikke mindst mig en ny positiv oplevelse af din fortolkning af ordet. Fart over feltet og “frækkere” end de fleste af dine forgængere, styrer du CBS med evner der ligger over niveau for dine lægmænd/kvinder. Jeg har faktisk aldrig troet at finde en kommunikatør med dine talenter og tunge, men det var selvfølgelig også Dave og Mie der fandt og fangede dig :)

 

Du har stadig lidt at lære om DJØF, fx at være medlem, men jeg kan ikke lære dig mere og er glad for at se hvor godt du passer ind i vores blå midte, selvom du indeholder alle regnbuens farver. Brug dem klogt. I ønsket om de allerbedste af juler og et energisk nytår! Tak for samarbejdet so far. 

 

Kh Stefan

 

For typen der har tendens til at være temmelig selvkritisk og hård ved sig selv, så betyder ord som disse særligt meget. Det kort kom selvsagt tilbage i bunken igen. Jeg er sikker på, at næste gang jeg genfinder det, vil det gøre mig lige så glad igen over de fine ord. 

 

Det er desuden en god påmindelse om, hvad det skrevne ord kan. Jeg vil straks komme ‘skrive flere håndskrevne hilsner’ på min nytårsforsætsliste for 2019.