Juleferie-status

december 29, 2018 at 10:56
Julepynt, julestjerner, lyskæde

Det er hverken første eller sidste gang det er sket, men alligevel kommer det altid bagpå mig, når der går mange dage i streg, hvor jeg ikke åbner min computer og dermed heller ikke stikker hovedet frem herinde.

 

Jeg var nødt til at tjekke, hvornår sidste indlæg var dateret – d. 20. december simpelthen. Jeg er røget ind i den der famøse julesump i dagene mellem jul og nytår, hvor du vitterligt ikke har en idé om, hvilken dag det er eller hvornår du sidst vaskede dit hår.

 

I år er første år i mandsminde (eller noget deromkring), hvor jeg har holdt helt fri mellem jul og nytår. Hold nu op, hvor er det skønt. Jeg har altid ‘sparet’ de fridage til faktiske feriedage i udlandet, men på grund af alt det tumult jeg oplevede på mit job i efteråret, besluttede jeg mig for, at jeg ville holde helt fri og få slappet godt af i julen.

 

Det har vist sig at være ekstra belejligt, da jeg skal være ude af min lejlighed d. 6. januar, så jeg har en del praktiske ærinder og løse ender, inden jeg er (fysisk) klar til det ryk. Den mentale del må følge med. Åh hvor jeg kommer til at savne fine, fine København og mit og Franks lille hjem på Vesterbro. Eyes on the prize, eyes on the prize.

 

Uden at kunne sige med overbevisning, hvilken dato eller dag det er, så ved jeg, at der er under 3 måneder til jeg flytter til Portugal. 2019, du kan bare komme an!

 

Men inden det bliver 2019 vil jeg fortsætte med at hænge ud i mit nattøj til langt op ad dagen, sætte mit småfedtede hår op i en knold og kalde det en acceptable løsning, se de sidste julefilm, læse i min bog og nusse Franks små bløde øre ekstra meget.

 

Rigtig glædelig (bag)jul til dig!

Tags: