Komplet overvældelse og taknemmelighed

november 22, 2018 at 12:51

Lissabon, Corpus Christi, taknemmelighed, Portugal

H.O.L.D. N.U. O.P.! Jeg er helt på røven over, hvor søde alle har været omkring min beslutning om at sige mit job op og flytte til Portugal. Jeg er fuldstændig overvældet.

 

Alle – og jeg mener ALLE (okay, pånær et enkelt familiemedlem) jeg har fortalt om mine planer for næste år har været vanvittige søde, opbakkende og begejstrede på mine vegne. Også dem som jeg ikke havde regnet med det fra. Jeg havde regnet med at få en del flere kritiske spørgsmål og/eller kommentarer på, hvad en kvinde i min alder burde gøre på det her tidspunkt i sit liv, men jeg overdriver ikke, når folk bare har bakket op om mine planer.

 

Jeg havde regnet med minimum skepsis eller et forsøg på at tale mig fra projektet fra mine forældre, da en del af min plan involverer, at min hund skal bo hos dem i 6 måneder, jeg flytter ind hos dem et par måneder inden afrejse for at spare penge på min utrolig dyre husleje, ikke opsparer min pension i flere måneder, bruger hele min opsparing og ikke har en plan for, når jeg er retur. Men nej, de støtter op; ‘Der er vigtigere ting end penge’ sagde min far fornyligt, da jeg sagde, at jeg jo godt vidste, at min plan ikke ville gøre mig rig (læs. nærmere det modsatte). Han har naturligvis ret, og det skal jeg minde mig selv om, hver gang jeg skælver over den økonomiske del af planen.

 

Det er ikke kun mine forældre, der forstår, hvorfor jeg vil afsted. Jeg overdriver ikke, når jeg siger, at adskillige har været helt oppe og køre over, hvor god en beslutning det er for mig og givet mig deres uforbeholdne støtte til projektet. Jeg er blevet tilbudt lån af flere, hvis jeg ikke kan få projektet til at løbe rundt uden job (det kommer dog ikke på tale), men altså, hvor jeg synes, at folk er søde. Min ene onkel sagde til mig, at uanset hvad der sker, så støtter han mig 100% og er (om ikke andet) mentalt bag mig og har min ryg. Vi snakker en knap to meter høj, bredskuldret tømrer, så jeg føler, at det er den bedste skytsengel at have med sig. Hans, og andre, søde og støttende kommentarer gør mig endnu mere sikker på mit valg.

 

Jeg har det virkelig godt med min beslutning, men jeg kunne næppe have det så godt, som jeg har det, hvis ikke jeg var omgivet af folk, der støtter mig fuldkomment i mit Portugal-projekt.

 

Tak for hulan, tusindmillioner gange tak❤️