En slags ønskeseddel til mig selv

november 27, 2018 at 21:39

Ønsker efterår 2018, Mejuri, øreringe, hoops, MacBook Pro, Mom jeans, Everlane Renew puffer jacket, Timberland vinterstøvler, Adidas Falcon White sneakers, søhest, Sony Alpha 7ii

Nu er der jo ingen grund til at lave en ønskeseddel til Julemanden i år, eftersom jeg har besluttet mig for at hverken give eller modtage julegaver i år. En beslutning jeg stadig har det rigtig godt med i øvrigt.

 

Det her er altså ikke mine juleønsker, selvom det kunne det nu også have været, men nærmere den liste jeg talte om, at jeg ville lave med de ting jeg virkelig mangler/ønsker mig. Okay, der er måske mere ønsker end reelle mangler. En slags ønskeseddel til mig selv. Jeg kommer til at mangle en ny computer fra marts, når jeg stopper på mit job, og eftersom jeg regner med at kunne lave noget freelancearbejde fra Portugal kræver det en computer. Den er nok det eneste mangler/mangler. Jo jeans, jeg mangler virkelig jeans.

 

1. Jeg har desværre mega nikkelallergi i mine øre og kan kun tåle ægte guld. Forgyldt er ikke engang nok, desværre. Det betyder også, at jeg aldrig har øreringe i, fordi jeg ikke ejer nogle hverdagsegnede øreringe, og desuden kun et enkelt par til festligere brug, som jeg har arvet. Derfor har jeg længe sukket efter et par enkelt øreringe, som jeg altid kan have i. Det her fine topaz bar studs fra Mejuri er helt perfekte til formålet.

 

2. Oveni ikke rigtig at eje nogle øreringe jeg kan tåle, så har jeg ironisk nok en drøm om at få flere huller i mine øre, da jeg elsker looket med flere hoops i forskellige størrelser. Her er de amerikanske smykke webshop Mejuri igen leveringsdygtige på klassiske hoops i 14 karat til billigere penge end jeg har kunne finde herhjemme. Jeg har forelsket mig i mini og små hoops fra Mejuri.

 

3. Jeg har som bekendt sagt mit op job, og det betyder også, at jeg skal levere min MacBook tilbage inden jeg går i slutningen af marts. En computer kommer jeg ikke til at kunne leve uden, og jeg håber lidt på at kunne finde en MacBook Pro på januarudsalg.

 

4. På trods af alt jeg elsker at gå i jeans, ejer jeg nærmest ingen jeg kan tillade mig at gå i længere. Jeg skambruger derfor de to par jeg har, men det er altså på høje tid med nogle nye. Jeg hader dog at shoppe efter jeans, derfor vil jeg gå efter denne model af højtaljede mom jeans fra ASOS, som jeg ved fungerer til mig og min krop.

 

5. Det er blevet koldt og jeg kan godt mærke, at min uldfrakke der mangler adskillige knapper ikke helt holder kulden ude. Særligt på den sene aftentur med dyret. Jeg har kigget efter en god, varm vinterjakke og er landet på denne armygrønne vinterjakke fra Everlane, som lavet af genbrugte plastikflasker. Bæredygtig, pæn og praktisk.

 

6. Jeg hader at købe vinterstøvler. Jeg synes, at de er dyre og kedelige, men jeg mangler virkelig et par, der kan tåle sne og slud og en tur i skoven med Frank. Jeg er lidt lun på de her Timberland vinterstøvler, som jeg tænker vil kunne holde mine små fusser varme og tørre igennem de kolde vintermåneder i Danmark.

 

7. Tanken var ikke lige en søhest, selvom den nu også er rigtig fin, men jeg pønser på at få en tatovering. Endeligt motiv og placering vil jeg gerne holde for mig selv, men jeg satser på, at nu skal det være.

 

8. Jeg er en sneakerspige, men desværre har jeg flere fejlkøb, der enten ikke sidder godt på min fod eller lige er for små eller for store. Jeg mangler simpelthen et par jeg kan gå godt i og længe uden at få vabler eller ondt. Af den grund og den simple grund, at jeg synes, at de er vildt seje, gad jeg godt have et par Adidas Falcon White sneakers.

 

9. Mit elskede Sony a6000-kamera har snart udtjent sin værnepligt. Det kan næsten ikke mere, det tager en krig at tænde, slukke og ikke mindst fokusere. Hold nu op, hvor har jeg også bare brugt det meget. Nu er planen jo, at næste år byder på en masse nye eventyr, som jeg gerne ville forevige med et Sony Alpha 7ii, så jeg kunne have nogle knivskarpe minder med hjem også.