Weekendlisten

september 21, 2018 at 08:33

Paris, café Peonies

Der har ikke været meget hverdagshalløj herinde i flere uger; først fordi jeg ikke var hjemme og mine dage i Portugal var noget anderledes end herhjemme, og dernæst fordi jeg endnu ikke er kommet helt i hjemme-modus endnu.

 

Altså forstå mig ret, jeg er bestemt glad for både hverdag og være hjemme i min base på Vesterbro, men jeg glæder mig hver dag over, at jeg ved, hvornår jeg skal tilbage til Portugal og min nye kærlighed. Men det var ikke det det skulle handle om nu, for i dag synes jeg, at det er på sin plads med en weekendliste. Begge ting er noget jeg holder utroligt meget af. Jeg har skrevet om det før – hvad det giver mig at sætte mig og skrive mine intentioner eller ønsker for en weekend (eller årstid eller et nyt år) ned. Det fungerer, som en god påmindelse om, hvad jeg gerne vil bruge min tid og energi på, samt får mig til at føle mig mere forpligtet til at få gennemført kedeligere, praktiske projekter eller gøremål, fordi jeg har skrevet dem ned. Og tilmed delt dem med hele internettet, haha.

 

Her er, hvad jeg har af planer for denne weekend:

 • tage på Louisiana og se udstillingen ‘MÅNEN’ med min mor fredag aften.
 • komme afsted til mit præ-ferie faste Stram Op-hold lørdag morgen.
 • få redigeret og udvalgt billeder til et portkort fra Ericeira herinde.
 • komme i bund i vasketøjsbunken.
 • lave en stor portion aftensmad til min mave og fryser.
 • læse videre i ‘Den, der lever stille’ med stearinlys og varm te som selskab.
 • Øve mig i portugisisk med min DuoLingo-app.
 • Gå lang tur og hygge med min yndlings O lørdag aften.
 • Cykle ud til Lille Bakery og spise morgenmad.
 • Holde FaceTime-søndag med min søster og baby niece.
 • Nusse bløde mopseøre og nyde Franks selskab på sofaen.
 • Se ‘All the Boys I’ve Loved Before’ på Netflix.

 

Hvad har I af rare weekendplaner?