Postkort fra skønne Ericeira

september 28, 2018 at 07:59

Ericeira, Portugal

Ericeira, Portugal

Foz do Lizandro, solnedgang, Ericeira, Portugal

Surfing, Ericeira, Portugal

Ericeira, Portugal

Surfing, Ericeira, Portugal

Chill in Ericeira, Portugal

Ericeira, Portugal, Foz do Lizandro

Ericeira, Portugal

Ericeira, Praia do Sul, Portugal, strand, beach

Ericeira, Portugal, Foz do Lizandro

Ericeira, Portugal, Surf Café

Surfing, Ericeira, Portugal

Ericeira, Portugal

Ericeira, Portugal

Ericeira, Portugal

Ericeira, Portugal

Chill in Ericeira, barbecue, Portugal

Surfing, Ericeira, Portugal

Nalu Bowls, Ericeira, Portugal

Calavera, Ericeira, Portugal,

Chill in Ericeira, barbecue, Portugal

Foz do Lizandro, Ericeira, Portugal,

Lyserødt hus, Ericeira, Portugal,

Praia do Sul

Ericeira, Portugal

Ericeira, Portugal, Foz do Lizandro

Surfing, Ericeira, Portugal

Fisk, Ericeira, Portugal,

Ericeira, Portugal

Ericeira, Portugal

Ericeira, Portugal

Ericeira, Portugal

Ericeira, Portugal

Her er bare nogle af grundene til, at jeg har forelsket mig i den lille fiskerby Ericeira. Der er vist ingen tvivl, jeg er så in lååååve med den by altså. Kom nu oktober, så jeg kan komme tilbage! Men indtil da drømme mig tilbage, som jeg sidder og dimser med de sidste billeder til det her postkort fra min sommerferie.

 

Jeg var utrolig flad og energiforladt i ugerne op til min afrejse, og jeg var alvorligt bekymret for om jeg overhovedet havde energien i mig til at udstå surfdelen hver dag, for slet ikke at tale om aktivt at skulle være social hele tiden for ikke at ende op på mit værelse alene. Men på næsten magisk vis forsvandt al træthed og udbrændthed idet jeg landede i Lissabon. Med et følte jeg mig som mig selv igen, klar på nye eventyr og mange nye mennesker. Jeg lagde mentalt alle bekymringer om at ende med at føle mig alene og trist på min forestående knap 3 ugers soloferie på hylden og mindede mig selv om, at alt nok skulle gå.

 

Og selvfølgelig gik det. Det gik endnu bedre end jeg nogensinde havde turde håbe på.

 

Det var måske den bedste ferie nogensinde. Jeg mødte (og genmødte) nogle af de sødeste og sjoveste mennesker, formede nye venskaber, fik tilpas positiv mandlig opmærksomhed (haha!), havde lange, skøre aftener ude, dansede og dansede, tog på masser af spontane udflugter, spiste massevis af de traditionelle portugisiske cremetærter pastel de natas og blev så meget bedre og modigere til at surfe, at jeg kunne komme ud og fange grønne bølger. Alle mine bekymringer inden afrejsen blev gjort til skamme gange tusind.

 

Jeg er selv sagt blevet kæmpe fan af solorejse-konceptet. Hold nu op, det har åbnet mine øjne for, hvad jeg kan og vil have mere af i mit liv. Jeg er så taknemmelig for at have muligheden for at tage afsted ud i verdenen; opleve og lære. Og ikke mindst, finde steder der er værd at tage tilbage til igen og igen.

 

Skønne, skønne Ericeira, vi ses snart igen!

Ericeira, Praia do Sul, Portugal, strand, beach

Foz do Lizandro, Ericeira, Portugal

Chill in Ericeira, Ericeira, Portugal,

Chill in Ericeira, Ericeira, Portugal,

Surfing, Ericeira, Portugal

Chill in Ericeira, Ericeira, Portugal, barcecue

Solnedgang, Ericeira, Portugal

Chill in Ericeira, surf house, surf camp

Foz do Lizandro, Ericeira, Portugal

Solnedgang, Ericeira, Portugal

Salon Bamboo, Ericeira, Portugal,

Ericeira, Portugal,

Surfing, Ericeira, Portugal

Chill in Ericeira, Ericeira, Portugal

Ericeira, Portugal

Chill in Ericeira, Ericeira, Portugal

Ericeira, Portugal

Ericeira, Portugal

Portugisiske fliser, Ericeira, Portugal

Ericeira, Portugal, Foz do Lizandro

Ericeira, Portugal

The Mill, kaffe, coffee, Ericeira, Portugal

Ericeira, Portugal

Ericeira, Portugal

Nalu Bowls, Ericeira, Portugal