Sommerferie vol. 2

august 15, 2018 at 21:59

Ericeira, Portugal, Chill in Ericeira, surfhouse, surf camp, våddragt, wetsuit

Så blev det endelig tid til, at jeg skal på sommerferie (vol 2, om du vil), jeg skal tilbage til Portugal, hvor jeg også var i starten af juni. Nu er jeg også ved at være klar til ferie, det er lidt (for) sent først at tage på sommerferie i midt-august. De fleste er gået på ferie og kommet tilbage, har været på arbejde et par uger – og nu skal jeg til og afsted og kommer først retur i september. Det føles ikke så sommerferie-agtigt. Men det er ferie og jeg er glad for, at den kommer nu. Bedre sent end aldrig!

 

Jeg er spændt. Sådan rigtig spændt. Jeg er, som altid, nervøs over surf – Er jeg nu stærk nok? Bliver bølgerne for store til mig? Kan jeg overholde holde til knap tre ugers surfing? Derudover er jeg spændt over min kun anden rigtige solotur. Sidste gang jeg var i Portugal mødtes jeg jo med en surfveninde fra min surfcamp i Marokko, så der var jeg ikke alene/alene. Vi delte værelse og spiste altid aftensmad sammen (morgenmad og frokost varierede lidt i forhold til vores respektive surflektioner) og når vi gik i byen, gik vi sammen hjem. Nu er jeg ægte alene og det er jeg også lidt spændt på. Det går jo altid, man møder hurtigt nogen, men det ukendte element med, hvem man skal hænge ud med mellem surf, er altid lidt angstprovokerende. Hvad hvis der ikke er nogle søde, sjove mennesker? Eller de ikke synes, at jeg er det? Haha! Man ved det jo ikke.

 

Jeg er nu ret fortrøstningsfuld, det skal nok gå. Det er bare mine famøse præ-ferienerver, der spiller mig et puds her kort inden afrejse. Jeg kan sagtens, jeg er sej jo – også selvom jeg bliver bange, får kolde (rejse)fødder og lige skal bruge noget tid på at vænne mig til en ny situation/mennesker/sted. Jeg tager mit motto med fra sidste tur og minder mig selv om, at jeg får, hvad jeg giver.

 

Nu vil jeg hive noget tøj ud af min overproppede kuffert, så der kan bliver plads til mine toiletsager, sko, nåh ja, og min våddragt, haha!