Søndag på sofaen: Good Girls

juli 8, 2018 at 16:22

Good Girls Netflix

Efter en periode, hvor jeg ikke rigtig har følt, at der var jeg sådan rigtig behøvede at se på Netflix, synes jeg pludselig, at der er kommet masser af godt nyt.

 

Forleden dukkede den nye Netflix-serie ‘Good Girls’ op under mine anbefalede, så jeg læste lige introen, noget med tre kvinder, der er trætte af ikke at kunne betale deres regninger og beslutter sig for at røve et supermarket, og trykkede noget skeptisk ‘afspil’. Jeg vidste ikke helt om den historie ville blive for letbenet og fjollet til mig, men man skal som bekendt ikke dumme en bog ud fra sit omslag eller en Netflix-serie ud fra de (altid) dårligt skrevede teaser-tekster.

 

Det er jeg glad for, at jeg ikke gjorde. ‘Good Girls’ er nemlig særdeles glimrende underholdning. Jeg er allerede igennem første sæsons 10 afsnit og ville ønske der var flere. Serien minder lidt om et kryds mellem ‘The Ozark’ og ‘Orange is the New Black’. Nok mest ‘The Ozark’, fordi det er tre tilsyneladende ganske almindelige kvinder, der bliver rodet ud i bandekriminalitet og hvidvaskning af penge ved et uheld. ‘Good Girls’ handler, foruden de problemer kvinderne kommer ud i, også om venskab, parforhold og børneopdragelse. Den er både sjov og hjertevarm, en varm anbefaling herfra!

 

Hvis du allerede har set den, kan du så sige mig om ham bandelederen er lidt lækker? Jeg skal spørge fra en ven.

 

Se den hvis du kan lide: The Ozark (og Orange is the New Black)

Hvor du kan se den: Netflix

Antal sæsoner: 1 sæson – 10 afsnit (ca. 45 min.)