All the Single Ladies, All the Single Ladies

juli 26, 2018 at 09:56

Line dater Norge, DR3

‘All the Single Ladies, All the Single Ladies’ kunne jeg fristes til at synge, men det vil jeg spare jer for. Hvad jeg til gengæld vil gøre er at dele noget af det bedste jeg har læst, lyttet til og set om at være single, dating og kærlighed.

 

SE: Line dater Norge

Jeg knuselsker søde Line fra NRK. Hun er Norges pendant til DRs Petra, og hendes to tv-programmer (jeg kender til) er da også svært præget af at have kigget mod DRs programmer med Petra i hovedrollen.

 

I ‘Line dater Norge’ rejser 26-årige Line ud for at tage på en masse dates og forhåbentlig finde sig en sød kæreste. Undervejs lærer hun nye sider af sig selv og kommer ud ad sin comfort zone. Hjertevarmt og skønt fjernsyn!

 

Line dater Norge er 6 afsnit á 30 min., som du kan finde på DR TV. (Psst, hvis du vil have mere Line har jeg tippet om et andet af hendes programmer tidligere).

 

HØR: Hvorfor har jeg ikke en kæreste?

I podcasten ‘Hvorfor har jeg ikke en kæreste?’ følger vi to singlekvinder 35-årige Stine og 41-årige Rikke i deres søgen efter svar på, hvorfor de ikke har haft held med kærligheden. I de fem afsnit skiftes de til at identificere et tilsyneladende problem i den andens tilgang til dating og kærlighed, og inviterer en ekspert ind til at hjælpe med at forstå og ændre på deres datingudfordringer.

 

Både deres forskellige udfordringer og eksperternes observationer og løsningsforslag gør det umuligt ikke at reflektere over ens egen situation, uanset forholdsstatus. Spørgsmål fra ‘hvornår må jeg skrive til ham? ‘ til ‘hvad kan jeg rimeligt forvente af en partner?’ kommer op og vende. Hele deres snak om at være selvstænding vs. selvtilstrækkelig, synes jeg var særligt interessant.

 

‘Hvorfor har jeg ikke en kæreste’ er 5 afsnit á ca. 30 min. og du kan lytte til dem i din podcastapp eller på dr.dk.

 

LÆS: Om at være single i 30’erne

På fineste vis beskriver artiklen forskellen på at være single og være alene og de gode ting der kan komme ud ad at være (uventet) single i sine 30’ere.

 

Det er en historie om Bella Mackie og alt hvad hun lærte efter sit mindre end 1 år korte ægteskab gik i stykker, som kun 28-årig. Hun havde været så fokuseret på nå særlige milepæle (mand, barn etc.) inden en særlig alder, at hun fuldkommen endte med at glemme sig selv. Hendes fortælling er en skøn påmindelse om, at der (heldigvis) er mere til livet end en masse bokse, der skal tjekkes af.

 

Læs ‘Single Minded: The Difference between Being Single and Being Alone’ her.

 

Mere af samme skuffe fra mine arkiver?

Blevet droppet? Her er kuren mod dårligt humør.

Optaget af alt det du ikke har? Nyyyyd det, mens du kan.

10 lektioner fra datinglivet

Strøtanker fra en pigehjerne

Plus/minuslisten: Singleliv