Små ting

juni 26, 2018 at 08:40

Reffen, Tandoori blomkål, indisk, Refshaleøen

{Tandoori-blomkål på Copenhagen Street Food – Reffen}

 

Åh, den sidste uge var en god en, synes jeg. Den havde den helt rigtige balance mellem sjov og praktik, selskab og alenetid, træning og sofatid. Den var god fin, var den!

 

Efter jeg bookede min sommerferie part 2 til Portugal, så er jeg begyndt at have et helt andet forhold til mandage. Jeg glæder mig helt til at kunne tage hul på endnu en uge og dermed være tættere på strand og surf i lange baner. Det. bliver. så. godt.

 

Men men men, der er alligevel en god rum tid til det er min tur til at sætte autosignaturen til, 7 mandage igen for at være præcis. Jeg har heldigvis også en lille weekendtur til Paris midt imellem, så ingen klager her. Men tilbage til sidste uge som blandt andet bød på en længe ventet date med min veninde med takeaway og den nye sæson af Queer Eye, en tur på Reffen i blæsevejr og Skt. Hans-sjov. Nåh ja, og alt der hverdagsagtige som job, hundeluft og madlavning.

 

Jeg har besluttet mig for at ‘Små ting’ ikke kommer til at være et ugentligt indlæg her på adressen over sommeren. Jeg kan mærke, at det bliver et stressmoment om jeg nu har fanget nok af de små ting på min telefon og det gider jeg ikke. Jeg elsker både bloggen og Instagram, men det skal ikke diktere, hvordan jeg lever mit liv og/eller blive en stressfaktor, derfor holder ‘Små ting’ sommerpause og kommer kun når/hvis jeg føler for det. Jeg er dog fortsat helt sikkert flittigt på mine stories, som jeg dyrker mest for tiden.

Reffen, Refshaleøen

{Tirsdagsdate med den ældste på Reffen}

VM, betting, World Cup

{Hele sidste uge førte jeg i vores VM-konkurrence og elskede det!}

VM, Danmark-Australien, fodbold

{Når Danmark spiller i arbejdstiden, haha!}

Repos Vesterbro, avokadomad

{Det sædvanelige, tak}

Skridttæller, 10.000 skridt om dagen

{Den sidste uge har jeg forsøgt at gå min. 10.000 skridt om dagen. Lørdag gik det ekstra godt}

Partners, Skt. Hans

{Skt. Hans-sjov med alverdens spil og drinks}

Iskaffe, Ganni kjole, sandaler, sommer

{Søndagsmodus i solen, inkl. iskaffe, ny kjole og sandaler}