Små ting

juni 11, 2018 at 20:35

Surfcamp, Chill in Ericeira, Portugal

{Ok begejstret surftype i ny våddragt}

 

Første arbejdsdag plus reformer-træning post-surfferie er klaret og jeg føler mig lidt stolt. Jeg klarede den, ha! Og så endda på trods af, at jeg startede min dag ca. en time bagud, fordi jeg havde sat mit vækkeur forkert. Jeg nåede ellers at tænke, at det ville være nemt nok at komme op til tiden, selv efter ferie, nu jeg havde været tidligt oppe alle dage, mens jeg var i Portugal. Sådan gik det ikke helt.

 

Den forgangne uge gik, ikke overraskende, hovedsageligt med surf, surf og mere surf. Og alt det derudom. Surfcamplivet, udforskning af Ericeira, nye venskaber, byture og gode samtaler. Det var sådan en begivenhedsrig uge og jeg tygger fortsat på alle oplevelserne. Der kommer helt sikkert meget mere fra min tur, men for nu sidste uges ‘Små ting’.

BBQ, Chill in Ericeira

{Den sjoveste BBQ på surfcampen}

Foz do Lizandro, Ericeira, Portugal

{Seje lamper på en af strandens caféer}

Praia do Sul, Ericeira, Portugal

{Åh Ericeira var skøn i solskin, desværre var det altså mest overskyet. Jeg må tilbage!}

Mini Sagres, Ericeira, Portugal

{Verdens mest nuttede lille øl}

Sunset Bamboo Salon, Ericeira, Portugal

{Den mest eksotiske lille café i Ericeira}

Catherine og Kathrine, surfcamp, Chill in Ericeira, Portugal

{Surfveninder – Kathrine & Catherine}

Surfcamp, Chill in Ericeira, Portugal

{Udsigten fra vores værelse}

Snacks

{Post-surf-snacks i solen}

Surfcamp, Chill in Ericeira, Portugal

{Surfcampen Chill in Ericeiras fine trappe op til hovedhuset}

Bikini, Ericeira, Portugal

{Når det er 17 grader og overskyet på ens ferie bliver en hel dag med solskin fejret}

Surfcamp, Chill in Ericeira, Portugal

{Palmer og solskin, hvad er der mere at forlange? Nåh jo, bølger!}

Surfcamp, Chill in Ericeira, Portugal, solnedgang

{Et af mine bedste minder var min sidste surflektion, mens solen gik ned fredag aften}

Cold Brew

{Gennemtræt og på vej op efter Frank med en cold brew}

Pøllemiz, Baby Valdemar, barnedåb

{Hjemme igen lige i tide til at stå fadder for denne her flotte fyr}

Pøllemiz, Baby Valdemar, barnedåb

{Barnedåbsklar iført min 12 år gamle Marc Jacobs kjole}