Små ting

juni 4, 2018 at 15:25

Sommer i København, blomster

{Sommervejr vol. 1000 i København}

 

Denne omgang ‘Små ting’ kommer direkte til jer fra sofaen i surfcampen i Ericeira i Portugal. Jeg sidder pt og varmer mig semi-teatralsk iført sweatshirt plus et tæppe og en halvlunken kop kaffe. Her er i skrivende stund 17 grader og jeg kan ikke helt finde ud af om jeg er mest ærgerlig over vejret eller ærgerlig, at jeg bruger så meget krudt på at ærgre mig over det.

 

Men jeg er på ferie og lige nu titter solen frem udover havet, som jeg kan sidde og nyde udsigten til fra min plads i sofaen, så helt slemt er det trods alt heller ikke. Jeg er bare ærgerlig, for det var ikke ligefrem de surfforhold jeg havde forestillet mig, da jeg bookede turen tilbage i april. Sådan er livet og jeg forsøger at minde mig selv om, at vejret bliver ikke bedre af, at jeg brokker mig over det.

 

Men tilbage til den forgangne uge, som bød på lidt af hvert. Først almindelig hverdagsliv med job og hundeluft, praktiske gøremål inden afrejsen, så tre dage i Lissabon og lørdag aften ankom jeg på surfcampen til reunion med min surfveninde fra surfcampen i Marokko.

Kung Fu-is

{Onsdagskage på jobbet, når temperaturen nærmer sig de 30 grader}

Min Franko, afsked

{Afskedssession med ham her <3 Savner ham altid når jeg rejser, men særligt på denne tur}

Feriekrimi, Ligblomsten

{Feriekrimi og perfekt selskab på soloferie}

Lissabon, palmer

{Trods en lidt kedelig vejrudsigt mødte det her syn mig, da jeg ankom til Lissabon}

Banksy, street art, Lissabon

{Banksy har sørme også været i Lissabon}

The Mill, Lissabon, morgenmad, smashed avocado

{Morgenmad på hotspottet The Mill i Lissabon}

A Cevicheria, Lissabon, ceviche

{En skøn 6-retters tasting menu på A Cevicheria}

Alfama, Lissabon

{Alfama-kvarteret i Lissabon er nok det fineste, mest farverige område jeg har besøgt}

Graca do vinho, Alfama, Graca, Lissabon, Portugal, vin, salat, dip

{Mit allerførste måltid i Portugal var ikke til at sætte en finger på}

Skridttæller, Lissabon

{Jeg ville få baller af stål, hvis jeg boede i Lissabon. Hold nu op, en bakket by!}

Copenhagen Coffee Lab, Lissabon

{Det jeg savner mest, når jeg rejser er rugbrød. På Copenhagen Coffee Lab fandt jeg rugbrød og god kaffe, yes!}

Copenhagen Coffee Lab, Lissabon

{Bestilte lige en til cortado to go}

Galeria Ô, Alfama, Lissabon

{Det fineste lille galleri jeg faldt over på min byvandring}

Lissabon

{Smukke Lissabon}

Fliser, tiles, Lissabon, Portugal,

{De smukkeste fliser overalt i Lissabon. Min telefon er seriøst fyldt med billeder af fliser}

Surfcamp, Ericeira, Portugal, Chill in Ericeira

{Første dag på surfcampen var kold, men heldigvis også sjov}

Salon Bamboo, Ericeira, Portugal

{Eftermiddagsjuice og læsetid på en lille lokal café}

Feriefregner

{Nye feriefregner til samlingen}