Weekendlisten

april 20, 2018 at 08:30

Air Max 97, forårsprint, glimmersokker, glimmerstrømper

Jeg synes, at denne her uge har været en spøjs kombination af lang og kort. Hvorom alting er glæder jeg mig til weekend og til at kunne nyde det fine sommerlige vejr, som jeg satser stærkt på bliver weekenden igennem.

 

Jeg har lidt forskellige faste planer og en helt masse små ting jeg også gerne vil nå. Nu må vi se, ingen stress, jeg elsker bare at have sat nogle intentioner for min weekend, så jeg ikke ender med at føle mig utilfredsstillet og rastløs, som jeg har for vane, hvis jeg har sat mig noget for eller har konkrete planer. Jeg behøver ikke krydse det hele af inden søndag aften, men hvis jeg gør har jeg ramt den rigtige balance mellem tid, ambitioner og energiniveau, hvilket jeg synes kan være en svær disciplin.

 

I denne weekend vil jeg gerne:

 • starte weekenden med et hold pilates direkte efter job.
 • spise burgere, drikke milkshake og nyde solen med den mellemste.
 • tage til mine to faste hold lørdag morgen i fitten.
 • nå forbi H&M med en pose med ødelagt og slidt tøj og stof til genbrug.
 • spise morgenmad eller frokost ude i min gård mindst en gang.
 • finde en ‘exciting bottle of wine’ til en middag hos min australske reformerinstruktør.
 • få ordnet nogle hængepartier i min lejlighed, som pt ligger og roder.
 • færdiggøre nogle indlæg, der har ligget som kladder længe.
 • købe årets første iskaffe og nyde den et sted i solen.
 • mødes til babynus og kaffe.
 • bladre lidt i min Lonely Planet Amsterdam.