Spontane beslutninger, når de er allerbedst

april 12, 2018 at 12:30

Paris at sunset, solnedgang

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg lige har haft nogle uger, hvor jeg ikke helt har været mig selv. Jeg har været træt, tvær og lidt modløs, det var som om, at alt min gode post-Bali-energi var langsomt sivet ud af ballonen. Jeg var ellers ekstra glad og overskudsagtigt efter den rejse, måske kontrasten mellem den energi og manglende energi, fik perioden til at virke ekstra dum. Jeg følte mig pludselig helt sat tilbage, det var som om, at alle gode intentioner og planer var udskudt på ubestemt tid.

 

Det er heldigvis vendt nu. Jeg ved ikke om det er det spirerende forår og solskin på næsen eller en spørgsmål om at have rystet det af mig, men jeg er back-in-business. Jeg kan mærke, at mit overskud er tilbage og jeg føler igen, at jeg har noget at dele ud af mod kun at have behov for at lade op og værne om mig selv. Jeg er glad, sgu!

 

Mit tilbagevendende overskud har også betydet, at jeg igen kan overskue at se mere end to dage ud i fremtiden. I weekenden fik jeg endelig booket min sommerferie part 1, surfcamp i Portugal (hurra!) om 1,5 måned, men i dag blev jeg lige ekstra rejsekåd, og så pludselig mig selv søge ‘Hvornår er Bastille Dag?’ (svaret er d. 14. juli) og herefter søge to enkeltvejs lavprisbilletter frem og klikke bestil, mens min anden hånd skrev til en veninde om hun mon ikke mødes i Paris den weekend i juli.

 

Så nu er billetterne købt (under 1000 kr. du) og min veninde sagde sørme ja! Kvalitetstid i Paris er den bedste spontane beslutning længe.