Små ting

april 23, 2018 at 15:18

Forår, selfie

{Begejstret forårstype}

 

Åh sidste uge var ekstra flot! Det er helt utroligt, hvilken forskel solskin og varmere temperaturer kan gøre for både humør og overskud. Jeg føler, at sidste uge gik mega hurtigt og bare var gennemgod. Jeg havde en god blanding af aftaler krydret med spontanitet, hvilket er noget jeg virkelig værdsætter. Jeg hader, når min kalender er booket ud med aftaler langt ud i fremtiden og ingen fridage til bare at mærke efter og gøre lige det den dag inviterer til. Jeg foretrækker klart en balance mellem faste og spontane aftaler.

 

På årets varmeste dag havde jeg en aftale med en veninde og at mødes på Perchs til afternoon tea, hvilket naturligvis virkede fjollet at sidde indendørs og drikke te, men det betød heldigvis, at der ikke var proppet, den varme te kunne udskiftes med iste og scones smager dejligt, selv når det er varm, erfarede vi. Og så var det godt selskab som altid.

 

Min weekend blev pludselig proppet, da den mellemste kom ind for at hygge og spise burgere fredag aften, lørdag stod jeg op til mine faste morgenhold, hvorefter jeg kom ud til en invitation til en gåtur, som kom til at vare to timer, så hjem i bad, en spontan iskaffe med næstennaboen og så hjem og vende inden jeg skulle til en middag, der blev sen og fyldt med god mad og vin. Søndag vågnede jeg ekstra træt, men sagde ja til morgenmad med mama og baby, som også endte med en lang gåtur og mere iskaffe, så da jeg ramte min sofa søndag eftermiddag orkede jeg ikke andet end at lave en hurtig ret til aftensmad og ellers chille med Frank på maven.

 

Denne uge bliver ikke mindre begivenhedsrig med masser af arbejde, træning og fødselsdagsfejring inden turen går til Amsterdam på torsdag. Det bliver noget med at holde tungen lige i munden og tage en dyb vejrtrækning efter behov.

 

Ha’ en skøn ny forårsuge!

Forår

{Når alt spirer og blomstrer kan man kun blive lidt ekstra glad}

Sonny, grøn juice

{Min yndlings grønne juice fra Sonny}

Afternoon tea på AC Perchs Tea Room

{Iste og scones på Perchs Tea Room}

Toiletselfie

{Typen der ikke kan forbipassere muligheden for en toiletselfie}

Vesterbro, flag

{Fin og festlig bygning på Vesterbro}

H&M badedragt

{En stor bestilling af tøj og badetøj kom endelig, inkl. denne badedragt som jeg glæder mig til at bruge i Portugal om en månedstid}

Burger, Tommi's Burger Joint, Kødbyen, vegetarburger, veggieburger

{Fredagsdate i Kødbyen med den mellemste}

Desserthuset, milkshake

{En dele-milkshake fra Desserthuset agerede dessert}

Morgenmad, Brød

{Post-trænings-spontan-gåtur-med-kaffe-og-bolle-to-go}

Gamle Carlsberg, Carlsbergbyen, Vesterbro

{Den smukkeste lørdag til en lang gåtur rundt omkring Carlsberg}

Mops, Freja

{Franks nye store kærlighed Freja}

Sakura, kirsebærtræer

{Hundeluftertjansen er bare 100% bedre i sakurasæsonen}

Babysokker

{Verdens mest nutti sokker}

Repos, morgenmad

{Morgenmadsdate med lidt af det hele}

Iskaffe

{Årets første (og anden) iskaffe nåede jeg at krydse af min weekendliste}

Frederiksberg Allé

{Husk at kigge op en gang imellem}

Min Franko, putning

{Tiltrængt søndagsputning}