Små ting

april 16, 2018 at 20:39

Vafler, Fars Dreng

{De her valfer}

 

Jeg ved ikke om det er fordi jeg har været ekstra mandagstræt i dag, men sidste uge står ikke særlig skarpt i min hukommelse, det er lidt som om dagene er fyldet lidt sammen, men så igen var det også en meget hverdagsagtig uge med alt det sædvanelige hurlumhej. Forstå mig ret, den var rar nok, der skete bare ikke det store. Jobbis, træning, hundeluft og forfra.

 

Heldigvis føltes det som om weekenden kom tidligt, da jeg tog torsdag hjemme fra spisebordet og mødtes med min kollega til morgenmad og planlægning på Fars Dreng. Fredag aften kom min brors kæreste spontant forbi (jeg ser aldrig min bror, kun hende, haha!) og fik et velfortjent glas rødvin eller tre. Lørdag morgen føltes min krop tung og dehydreret, men jeg fik alligevel slæbt mit trætte korpus til mine sædvanelige lørdagshold og fejrede sejren med bolle, ost, tebirkes og kakao fra bageren. Balance, du ved.

 

Det, et bad og en tur på Fisketorvet talte også alle min lørdagsbedrifter. Jeg var bare så træt og brugt, at sofaen holdte mig gidsel. Aftenens underholdning bestod af Eat Pray Love, som jeg kunne bedre lide end første gang. Søndag tog jeg så revanche og gav hele min lejlighed en kæmpe (og meget tiltrængt) overhaling; støve af, støvsugning, opvask, gulvvask og fire maskiner vasketøj. 1000 voksenpoint! Jeg har sjældent været så stolt.

Frank, Piv for liv

{Frank vil så gerne være kampagnemodel for Piv for liv}

Morgenmad, vafler, Fars Dreng

{Et hyggeligt morgenmøde med denne her menu på Fars Dreng}

Fars Dreng

{Jeg elsker et godt skilt}

Pøllemiz

{Kvalitetstid med min mindste ven}

Frank, pug, mops

{Flotte Frank på tur i vores kvarter}

Morgenmad, bolle, kakao., tebirkes

{Post-træning-med-tømmermis-bagerlækkerier}

Street art, Sønder Boulevard, Vesterbro

{Jeg elsker street art og jeg skal altid lige knipse et billede eller tre}

Havregrød med toppings

{Havregrød med banan og chiafrø og klædt på med alverdens toppings}