Stilhed

marts 2, 2018 at 08:32

Brændeovn

Selvom jeg plejer at referere til bloggen som verden dårligste betalte job (læs. det er udelukkende en hobby og jeg har aldrig tjent en krone på den, men jeg bruger tid og energi på den, som var det mit job), så føler jeg altid, at jeg skal forklare, hvorfor der ikke har været nogle indlæg i en uge.

 

Jeg er overbevist om, at alle der læser med herinde lever lykkeligt videre uden endda at bemærke stilheden, men for mig er den uvant. Heldigvis skyldes den ikke noget særligt.

 

Jeg har bare ikke haft noget på hjertet rigtigt. Der er gået hverdag i den; jeg har bare haft travlt på job og derefter haft computer-fatigue, når jeg er kommet hjem efter træning, hundeluft og madlavning, har der ikke været nogen nævneværdig lyst eller behov for at dele. Og så er det jo heldigt, at bloggen er verdens dårligste betalte job og jeg er min egen chef. Hvis lysten ikke er der, så holder jeg fri, ha!

 

Men stilheden er aldrig permanent og jeg har egentlig masser jeg gerne vil dele (jaja, den New York-guide kommer, jeg lover det!), jeg skal bare lige få sat mig ned og samlet ord og billeder til en sammenhæng, der giver mening.

 

Indtil da vil jeg glædes over, at det er fredag og weekenden er så tæt på, at jeg kan lugte den. Jeg tager arbejdsdagen fra Slottet, hvor jeg kom i går for at fejre min fars fødselsdag og hvor jeg bliver til lørdag og endnu en fødselsdagsfejring for ham med resten af familien. Arbejdsdage uden transporttid iført nattøj med brændeovn i baggrunden, når sibirisk kulde hærger landet, er et hit skulle jeg hilse og sige!

 

Rigtig dejlig fredag til jer!

 

P.S. Hvis jeg ikke når at stikke hovedet herind i morgen, så husk lige at kigge forbi søndag, hvor jeg deler mit ‘Søndag på sofaen’-indlæg med to virkelig gode Netflix-serier.