Små ting

marts 20, 2018 at 08:32

Bob, page

{Det blev måske noget kortere end påregnet, men et godt klip var særdeles tiltrængt}

 

Den nye uge er allerede i fuld gang, det der med at få ‘Små ting’-indlægget ud mandag halter lidt. Ugens små ting bliver heldigvis hverken mere eller mindre fine af om de bliver delt mandag eller tirsdag.

 

Sidste uge var egentlig ikke synderlig begivenhedsrig, der er gået lidt hverdag i den igen. Jeg kommer altid hjem fra en ferie med fornyet energi og mod på nye projekter og forandringer, sådan havde jeg det særligt efter Bali, og selvom mine idéer og projekter forbliver de samme, så kan jeg godt mærke, at energien og begejstringen er aftaget en smule. Det er som om luften er gået lidt ud af ballonen. Denne her evighedsvinter hjælper heller ikke på sagen, jeg har kun lyst til at være indenfor under min dyne og spise.

 

Men selvom der ikke skete noget vanvittigt spændende i sidste uge, så rummede den adskillige fine ting. Jeg havde ekstra travlt på arbejdet, så jeg trængte ekstra meget til bare at lade op og tage den med ro, når jeg endelig havde fri og træningen var klaret. Weekenden var derfor også til den meget rolige side, men jeg formåede da at klemme utrolig meget babytid ind, både fredag, lørdag og søndag. Det er ren terapi at vugge en baby i sine arme til han falder i søvn.

Toast, sandwich, panini

{Jeg så et billede af en masse toasts på Instagram og pludselig var der kun en ting jeg kunne spise til aftensmad}

Islands Brygge

{Onsdag aften gik Frank og jeg en lang aftentur med min brors søde kæreste. Det er så hyggeligt de er flyttet til København!}

Kevin Murphy, plumping shampoo og conditioner

{De pæneste (og virkelig gode) nye hårprodukter fra Kevin Murphy til masser af fylde}

Summerbird flødeboller med lakrids

{Åh en lille lækkerbiksen – Summerbirds flødeboller med hvid chokolade og lakrids}

Vinter, hueselfie,

{Selvom det var isende koldt, så var det virkelig dejligt at være ude og suge solskinnet til sig}

Frederiksberg Allé, barnevogn, gåtur

{Det smukke vejr lørdag blev udnyttet med en lang gåtur inkl. lidt praktiske ærinder, så mens min veninde gik på posthuset tullede jeg videre med barnevognen}

Havregrød med banan

{Jeg elsker havregrød, men banan i skiver ristet på panden med lidt sirup og kanel tager den til nye højder}

Frank

{Frank kan ikke have, hvis jeg tager benene op, så han ikke kan se mig. Med et får han mast sit hoved ind, så han ikke går glip af noget}

Pøllemiz, babynus, Baby Valdemar

{Morgenkaffe og hyggetid med denne her lille fidus}