3-årsdag

marts 27, 2018 at 16:20

Frank, mops, pug, nytår

Franks 3 års fødselsdag, pug, mops

Frank, akut seperationsangst, mops, pug

Frank, pug, mops

Min Franko, lyserød sweater

Min Franko, mops, pug

Min Franko, pug, mops

Frank i hængekøje

Min Franko, mops, pug

Frank, pug, mops

Frank, Social Foodies, is

Frank, julesnack, julestok

Franko

Frank, Ganni bikini, sommervejr

Frank, mops, pug

Præcis i dag er det 3 år siden, at verdens mest lille nuttede bælgøjede pelsklump kom hjem til mig at bo. Jeg har sagt det før, men jeg siger det altså igen, nogle gange er jeg helt på røven over, hvor meget jeg elsker det fjollede dyr. Dem af jer, der selv har hund forstår det nok, dem der tilmed har en mops, må give mig ret i, at man skal lede længe efter magen til loyal følgesvend. De er helt umulige ikke at holde af. Frank har unægteligt en kæmpemæssig plads i mit hjerte!

 

Fordi han er sød, sjov og mega nutti, så optræder Frank tit her på bloggen og i anledning af vores årsdag har jeg fundet lidt frem fra gemmerne.

 

Jeg har blandt andet fortalt om, hvordan i mit liv er anderledes siden jeg blev hundemor, om alle de gange jeg har skulle sige undskyld på vegne af Frank, spurgt mig selv om Frank er klar til at blive storebror, lavet Franks ultimative hade- og elsker-lister, været bekymret, når han har været syg og skrevet om vores akutte seperationsangst.

 

Franko, min Franko, du gør mit liv minimum 70% bedre?

Min Franko, mops, pug

Frank på stranden

Min Franko, mops, pug

Min Franko, træt

Min Franko

Julemøs, Frank, rensdyr, kys, møs

Frank og Ludwig

Frank, mops, pug