Små ting

februar 5, 2018 at 20:40

Surflodge Limasan

{Udsigten fra mit værelse på surfcampen}

 

Hjemme i kulden. Uden overdrivelse. Hvad sker der for, hvor koldt det er?! Så koldt var det altså ikke inden jeg drog mod varmere himmelstrøg. Det er så koldt, at det føles som om mine fingre falder af. Jeg har oplevet en temperaturnedgang på små 30 grader, det kan altså mærkes. Når det er sagt, så var i dag en utrolig smuk dag med solskin og blå himmel. Kunne vi bare tilføje 30 grader, så kunne jeg være lykkelig.

 

Jeg glemte sidste uges små ting, så denne uge er to ugers ‘Små ting’ i en. Første uge stod i surfingens tegn og mandag forlod jeg surfcampen og drog med en ny surfveninde til Ubud, hvor vi gav os i kast med at krydse af min evigt voksende Bali-must-see-liste. Vi fik både gået i rismarker, set vandfald, besøgt templer og ikke mindst tog vi på det hyggeligste og lærerige madlavningskursus langt ude i Ubuds jungle.

 

Torsdag aften skulle jeg mod lufthavnen (godt jeg havde tjekket min billet en ekstra gang denne gang for troede egentlig jeg skulle flyve sent fredag aften, men det var fredag d. 2. februar kl. 00.05, så rettere sent torsdag aften. Lidt ærgerlig at miste en hel dag, men det var nu også rart at have hele weekenden hjemme til at akklimatisere. Fredag og lørdag blev dog tilbragt på Slottet, hvor jeg hentede Frank, fik fikset alt mit vasketøj og tilmed kom en tur i fitten.

Surfferie, Rip Curl, Bali, surfing, surf school

{Min første surflektion med flot hjelm og forventningsfulde øjne}

Surflodge Limasan

{Aftensmad hjemme på Surflodge Limasan: Tempeh, bøffer, en stor salat og ovnbagte kartofler}

The Shady Shack, Canggu

{Den lækreste grønne smoothie jeg nogensinde har smagt}

Bintang radler

{Min første iskolde Bintang Radler}

Morgenmad Surflodge Limasan

{Bananpandekager med passionsfrugtsmarmelade og frisk frugt. Gid alle dage startede sådan}

King Diamond Surflodge Limasan

{Surf’s Up! Katten King Diamond er klar til endnu en dag med surf}

Silke Bali Alter Moda

{Sejt print til min kimono: Blomster, bølger og palmer}

Bali hund

{Min sødeste lille hundeven på Bali}

Solbadning på Surflodge Limasan

{Typen der lige kunne klemme lidt soltid ind, inden dagens surflektion}

Ceremoni, Bali

{Når man pludselig ender som tilskuer til en religiøs ceremoni}

Tanah Lot, Bali

{Den dag jeg blev velsignet ved templet Tanah Lot}

King Diamond, Surflodge Limasan

{Denne her lille missekat, som voksede på mig, som dagene gik, og endte med at sove i min seng}

Morgenkaffe ved poolen, Surflodge Limasan

{Morgenkaffe og solbadning inden surf}

Solskin, strand, Sanur, Baby Reef

{En flot dag ved Sanur}

Salat, salad bowl, Shelter Café, Bali, Seminyak

{Optursfrokost og frisk kokosnød efter surf}

North Shore, Surflodge Limasan

{Ikonisk surffilm, North Shore, på storskærmen efter aftensmad}

Rismarker, Ubud, rice terraces

{Det her syn – de smukkeste rismarker i Ubud}

Madlavningskursus, Ubud, Pemulan Bali Farm Cooking

{Den sjoveste ferieaktivitet: Madlavningskursus langt ude i Ubuds jungle}

Vandfald, Ubud, Bali

{Tegenungan-vandfaldet, som vi desværre ikke måtte bade i den dag fordi vandet var for vildt}

Frisk kokosnød, Ubud, rismarker

{Den bedste kokosnød på hele turen: Efter en lang, varm og stejl gåtur i rismarkerne}