Live fra surfcamplivet på Bali

januar 23, 2018 at 08:26

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Jeg har sjældent blogget så real-time, som her på Bali. Det er helt luksus at kunne sætte mig ned, overføre, gennemgå og redigere mine billeder løbende og dele lidt tanker. Det er der sjældent tid eller overskud til derhjemme. Et plus ved at rejse solo; jeg kan tillade mig en times computertid uden nogen venter utålmodigt, fordi det altid tager længere tid end forventet. Blogging er tidskrævende, skal jeg sige dig.

 

Jeg er ankommet på min surfcamp, eller det vil sige det gjorde jeg allerede i går. Jeg blev hentet på mit hotel i Seminyak kl. 11 og kørt til campen et sted cirka midt imellem Seminyak og Canggu. Det er kun omkring 5 km fra hvor jeg befandt mig mine to første dage, men pga. trafikken tager køreturen nemt 30-40 min. Ved ankomst til Surf Lodge Limasan blev jeg taget imod af det sødeste personale. Jeg blev introduceret til stedet, de ansatte og øvrige surfgæster. Herefter blev jeg ført til mit værelse, som var endnu bedre end på billederne fra hjemmeside.

 

Op ad en stejl trappe fra køkkenet, kommer du ind i en lille gang, til højre ligger det kæmpemæssigt soveværelse med en king size-seng, indbyggede skabe, fladskærm (med Cromecast, så man kan fyre sin Netflix op på skærmen) og to store glasdøre ud mod min egen balkon. Fra balkonen har jeg udsigt ned til campens pool. Går du til venstre fra gangen, kommer du ind til det smukkeste rå badeværelse med et langt spejl og håndvask, samt toilet og et bruseområdet kun dækket af glas til den anden side. Her er så smuk. Selv fællesområderne og den tilhørende have er også fuldstændig gennemført.

 

Jeg er selv sagt kæmpe fan. Morgenmad og aftensmad er inkluderet i opholdet. Hver morgen kommer det søde balinesiske personale og laver morgenmad til os. I dag fik vi scrambled eggs, en tomatsalat, guacamole, skinke, brød, diverse smørepålæg og muesli og havregryn. Det samme sker igen om aftenen, personalet kommer ind og laver mad. I går grillede de noget marineret svinekød til kødspiserne, lavede tempeh til os ikke-kødspisere (et traditionelt indonesisk soyaprodukt, så lækkert!), en stor salat, masser af ovnbagte kartofler og en dressing. Mega, mega lækkert. Hver anden aften laver personalet aftensmad og de øvrige tager hele campen ud og spiser (også inkluderet i pakken). Selvom min campoplevelse i Marokko bestemt også var god, så er det her virkelig en luksuscamp-oplevelse.

 

I dag havde jeg også min allerførste surflektion i Bali. At sige, at jeg var nervøs er en underdrivelse, jeg havde opbygget lidt en stemning af frygt i mit hoved, som blev gjort til skamme af jeg først lå ude i vandet igen. Jeg havde min bedste surfdag nogensinde (ud af 7 gange fordelt over 8 år, haha), jeg kom hurtig op at stå og fik virkelig redet nogle lange (for mig) bølger. Jeg er så stolt og høj på surf.

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie

Surf Lodge Limasan, Bali, surfferie