2017s nytårsforsæt: Nye træningsformer

januar 2, 2018 at 16:08

Træningssko, Min Franko

Surfferie, Tamghart, Surf Star Morocco, Marokko, surf camp,

Shoppefund, Barcelona, Nike, sportstøj, træningstøj, Pull & Bear

Surfferie, Tamghart, Surf Star Morocco, Marokko, surf camp, opvarmning

Træning, Nike

I midten af december gjorde jeg status på, hvordan det var gået med mine nytårsforsæt for 2017. Jeg vurderede, at træningspunktet krævede sin helt egen status. Den kommer her!

 

Et af mine nytårsforsæt var et mål om at få min træningsglæde tilbage og huske, hvor rart det føles at bruge min krop regelmæssigt. Som led i den plan satte jeg mig for at afprøve (eller genprøve) forskellige træningsformer for at holde motivationen oppe og prøve noget nyt. Mit allerførste hold blev LatinMix, som viste sig at være virkelig, virkelig sjovt og det endte med, at jeg kom fast på holdet lige indtil min skinnebensbetændelse satte en stopper for flere af mine yndlingshold, heriblandt LatinMix, som ikke var rart for mit skinneben.

 

15 forskellige træningshold og events er det blevet til: LatinMix, DanceMix, Funk, Pilates, Heat Wave Yoga, Power Yoga, Stram Op, Mave/Ryg, Puls og Styrke, Zumba og Flow Yoga 2, samt to særlige events med Girly Hip-Hop, et nytårsevent med Zumba og et par Beach Bootcamp-timer.

 

I efteråret har jeg suppleret min almindelige træning og hold i Fitness World med personlig reformertræning, som jeg er blevet helt afhængig af. Jeg startede med en time om uge, men pt er jeg oppe på to og jeg gruer for, at min træner tager hjem til Australien på juleferie i en måned.

 

Reformer har gjort mig stærkere og bedre til at bruge min krop rigtigt og altid fokusere på at udføre øvelsen med kontrol. Dertil har min reformertræning været genial i forbindelse med min surfferie, hvor jeg i den grad blev udfordret på min armstyrke. Netop armene har også været i fokus, siden jeg bestilte min næste surfferie, så jeg forhåbentlig har mere udholdenhed og styrke i mine arme til alt det padleri.

 

Det bringer mig til nok den sjoveste nye træningsform jeg har givet mig i kast med i 2017 – surfing! Jeg elsker det! Det er det sjoveste og hårdeste jeg nogensinde har prøvet. Jeg er så glad for, at jeg fik lokket den ældste med på surfferie og fået blod nok på tanden til endnu et surfeventyr snart.

 

I forbindelse med min kommende surfferie er jeg startet med lidt crawl-undervisning ude i Charlottehaven, som min venindes søde og mega dygtige lillesøster, som den mest kompetente vis er i gang med at hjælpe mig få min teknik på plads, der bæger præg af ikke at have været arbejdet på de sidste 20 år.

 

I alt har jeg altså leget, skreget, sved, prustet, bandet og grinet mig igennem 17 forskellige træningsformer og/eller hold i 2017. Jeg er p*sse stolt altså og så glad for, at det i den grad lykkedes mig at genfinde min træningsglæde i 2017. Jeg håber på et endnu stærkere 2018 med nye træningsudfordringer og ingen skinnebenbetændelse!