5 x november

december 19, 2017 at 10:08

Pink coat from Zara

Øhm, nogen havde glemt 5 x indlægget for november, så kun lidt forsinket kommer det her. Det er virkeligt sjovt at sidde og kigge mine arkiver igennem. Nogle gange tænker jeg ‘okay, det er sgu da nogle gode billeder/søde outfit’ (f.eks. her eller her) og andre gange tænker jeg ‘nej, nej, nej…’ til både outfits og billedekvalitet (f.eks. denne her ret (åh min gud altså) eller blitzen på de her outfitsbilleder). Der er i hvert fald sket en udvikling siden bloggens spæde start i efteråret 2012.

 

I 2012 servede jeg thai-inspireret wokret med and og nudler for mine gæster og det er sidenhen blevet en af de mest populære opskrifter på bloggen og sportede denne her lyserøde frakke.

 

I 2013 delte en guide til min dengang ‘hood’ – Nørrebro og klædte mig i min lædernederdel.

 

I 2014 fandt jeg tørst i de her ord kloge ord og delte gode bud på, hvor du skal spise i Istanbul.

 

I 2015 gik jeg med højhalset sweater og røde læber og skrev jeg om mine lørdagstraditioner.

 

I 2016 listede jeg fordelene og ulemperne ved at være syg og tilbragt 7 timer alene med kun få uger gamle Baby Julian.