Små ting

november 20, 2017 at 21:41

Hey Girl Hey, Amsterdam, lyserød sweater

{Et oplagt insta-spot jeg naturligvis ikke kunne modstå}

 

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke var noget smadret i dag. Jeg kom hjem fra Amsterdam i går aftes og selvom jeg føler mig noget så heldig at have rejst så meget som jeg har de sidste par måneder, så må der gerne gå lidt tid inden jeg ser indersiden af en lufthavn igen.

 

Amsterdam var, bortset fra det, et kæmpe hit. Det var mega hyggeligt med pigeweekend med fødselsdagsfejring, lidt shopping, byvandring og ikke mindst masser af god mad og rigeligt med vin. Vi gjorde det godt, synes jeg, selvom vi kun havde små 48 timer i byen. Jeg har ikke været der siden jeg gik i 8. klasse, men jeg kan godt se, at jeg må tilbage igen snart. Det er sådan en fin by!

 

Når hele weekenden var foregået ude, synes jeg ofte, at mandag starter lidt bagud og sådan har jeg det også i dag, så nu vil jeg lufte dyret og hoppe tidligt i seng, så jeg er klar til reformer i morgen tidlig kl. 8. Derefter kan resten af ugen bare komme an!

Min Franko, mops, pug

{Ham her. Hver evigt eneste dag altså}

Ban-Gaw, thai, Halmtorvet

{Thai og Den Store Bagedyst med kusine A}

Julestjerner, Søstrene Grene

{Årets julestjerne-produktion er i fuld gang og jeg er komplet forelsket i det her print}

Croissant, lyserød sweater

{Præ-job croissant med Big Mama}

Min Franko, mops, pug

{Når bossen er med på job}

Amsterdam, over skyerne, Norwegian

{Pigeweekend i Amsterdam – verdens bedste idé}

Amsterdam, kanalerne

{Selv når det er overskyet og byger kommer og går er Amsterdam smuk}

Restaurant De Kas, Amsterdam

{Fredag aften besøgte vi Restaurant De Kas, som ligger i det smukkeste drivhus}

Restaurant De Kas, Amsterdam

{Her fik vi de smukkeste og mest velsmagende retter længe, så så lækkert!}

Dessert, Restaurant De Kas, Amsterdam

{Pæn dessert til fødselsdagsbarnet, som vi var taget ned for at fejre}

Morgenmad, Pluk Amsterdam

{Smashed avokado-madder er altid en god idé}

Morgenmad, frugt og grønt, Pluk Amsterdam

{En lille bid af himlen! Se lige de farver}

Stephie, Anso og Katte, fødselsdagskort, tegning

{Det er efterhånden en sjældenhed, at vi tre er samlet på et sted, men virkelig, virkelig hyggeligt, når vi er}

Hummus bistro d&a, Amsterdam

{Seriøs hummus- og falafelfest på Hummus Bistro d&a}

Amsterdam, neon-hjerte, ananasplante

{Ananasplante og neonhjerte – behøver jeg sige mere?}

Tony's Chocolonely, rejsefund

{Rejsefund – Tony’s Chocolonely med forskellige sjove smage. Pt er pretzel og toffee min favorit}