Den pæneste slå-om-kjole og 20% rabatkode

november 27, 2017 at 08:53

Realisation Par dress, kjole, Marokko, Tamghart

Realisation Par dress, kjole, Marokko, TamghartRealisation Par dress, kjole, Marokko, Tamghart

Realisation Par dress, kjole, Marokko, Tamghart

Realisation Par dress, kjole, Marokko, Tamghart

Marokko, Tamghart, Realisation Par kjole, dress, kaktus

Dress Réalisation Par // Sunglasses AJ Morgan // Necklace Trine Tuxen // Sandals Nome

 

Der har været sløjt på outfit-front længe, jeg beklager, men i perioder er der bare nogle typer indlæg jeg favoritiserer over andre, og nogle som jeg næsten glemmer. Her har ‘dagens’-konceptet blevet glemt lidt, til gengæld har jeg praktiseret dem i mini-format på Instagram. Men hvorom alting er, så har jeg faktisk en lille ferie-dagens liggende fra Marokko, som I ikke skal snydes for.

 

Det er ikke bare hvilket som helst outfit, det er nemlig min nok yndlingskjole, som jeg bestilte hjem til yndlings-australieren, da jeg var i New York tilbage i juni. Réalisation Par laver de fineste kjoler (og nu også toppe) i ren silke, men de sælger kun via deres website, og eftersom de sender fra USA kan man risikere, at der kommer told på de i forvejen ikke helt billige kjoler, så derfor så jeg muligheden for endelig at få fingrene i en af de smukke wrap-kjoler, da jeg vidste jeg ville være i New York og derfor ville kunne undgå told.

 

Jeg har længe sukket efter at udvide min samling (eller du ved, købe en til) og så jeg i morges så, at de købte med 20% rabat på alt på siden, måtte jeg slå til. Jeg har ikke købt en eneste ting til mig selv på Black Friday, så følte lidt, at jeg fortjente det, haha! Jeg har derfor klikket denne her skønhed hjem, men jeg var virkelig længe i tvivl om jeg skulle vælge den i mørkeblå eller denne her som jeg synes er så smuk, jeg ved bare ikke om jeg er høj nok til den længde på kjolen.

 

Brug koden CYBERGIRL og få 20% på alt på Realisationpar.com (gælder indtil midnat amerikansk tid)! Jeg har min kjole i str. M, fordi deres kjoler er ikke verdens længste modeller og tenderende til en smule afslørende/nedringede, så jeg gik en størrelse op for at få bedre dækning. Det fungerer perfekt eftersom det er en slå-op-kjole, så den bliver ikke for stor.

Realisation Par dress, kjole, Marokko, Tamghart

Realisation Par dress, kjole, Marokko, Tamghart

Realisation Par dress, kjole, Marokko, Tamghart

Realisation Par dress, kjole, Marokko, Tamghart