Små ting

oktober 9, 2017 at 20:13

Lyserøde roser, fødselsdagsbuket

{De smukkeste fødselsdagsroser som holdte langt ind i ugen}

 

Med et blev det mandag igen, men lige netop denne gang brokker jeg mig ikke, for det betyder, at om kun fire dage drager jeg mod Beograd på efterårsferie sammen med den mindste. Det er hans 18 års fødselsdagsgave fra mig og vores første solotur. Den vakse læser husker måske, at jeg var i Rom tilbage i 2013 med den mellemste, hvilket var hans fødselsdagstur. Det bliver rigtig hyggeligt og jeg glæder mig helt vildt til at opleve Beograd og ikke mindst Serbien.

 

Men inden jeg (mentalt) pakker min kuffert, så har jeg samlet diverse små hverdagsglimt fra ugen der gik. Et af mine personlige højdepunkter var tilbagevenden af Den Store Bagedyst, som jeg så i selskab med kusine A og kakaotoppe, efter en svedig omgang LatinMix. Seriøst, mit bud på en perfekt onsdag.

Dannebroskirken

{Mandag startede gennemblødt og kold på kontoret, men da eftermiddagen kom, gjorde solen også, og alt var tilgivet}

Den Store Bagdyst

{Den Store Bagedyst er tilbage og det var en stærk sæsonstart! Mine favoritter er pt Rosa og Anton}

Kakaotop, min Franko

{Kusine A medbragte kakaotoppe til sæsonstarten for reglen er jo, at man skal have noget lækkert til Den Store Bagedyst}

LatinMix

{Min første gang til LatinMix i månedsvis pga. skinnebensbetændelse og jeg blev helt glad i låget over det igen}

Kanelsnegl og kaffe

{Onsdag var også Kanelbullen-dag i Sverige, og jeg arbejder for en svensk virksomhed, så min kollega og jeg besluttede, at vi også skulle fejre den hellige dag, ganskevist blev det til en helt almindelig (men god) snegl}

Min Franko, træt

{Mens vi spiste snegle, lod Frank til at have mistet viljen til at leve. Den hund får mig til at grine dagligt}

Chokolader, the Chocolate Hotel

{En leverandør gav os denne her æske med sygt lækre chokolader}

Carls Fair, Design- og vintagemarked i Carlsberg Byen

{Lørdag mødtes jeg med kusine A og tog på Carls Fair i Carlsberg Byen. Desværre havde de ikke et godt sofabord til mig, men jeg købte to flødeboller fra Frederiksberg Chokolade}

Morgenmad, Repos Vesterbro, pandekager

{Søndagmorgenmadsdate når den er allerbedst. Næstennaboen og jeg gik efter den fulde oplevelse med pandekager. Godt valg, siger jeg bare}