Post-lufthavnshelvede-smadret

oktober 19, 2017 at 12:34

Syg, Frank

Efter fredag, til dels lørdag og senest tirsdagens lufthavnshelvedes bukkede min krop under. Min hals havde drillet de sidste dage på turen, men særligt natten til tirsdag havde jeg det stramt. Jeg vågnede et utal af gange, fordi jeg kogte. Jeg vendte min dyne, tog benet ud fra dynen, under igen, vendte min hovedpude, drak en tår vand, åbnede vinduet, gik ud og tisse, tog en Strepsils, og kl. lidt i 7 tirsdag morgen gav jeg op og kaldte det for en dag.

 

Med et pakket (og til sidst yderst hektisk) dagsprogram havde jeg ikke tid til at stoppe op og mærke den forkølelse, som havde fået tag om min krop. Først da vi sad i Warszawa lufthavn sent tirsdag aften og håber på, at vores fly faktisk kommer, kan jeg ikke skyde fornemmelsen længere. Jeg er ret overbevist om, at jeg har feber. Jeg har det varmt, er helt mat i kroppen, nyser konstant, så mine øjne løber i vand og min hals og ører gør ondt.

 

Natten til onsdag forløber ikke bedre end den forrige. Jeg må op og koge vand til te midt om natten, fordi min hals stikker og kradser. Jeg vågner flere gange om må tage en tår af min nu kolde te. Blot 6 timer efter jeg lagde mig i min seng giver jeg op. Jeg står op og tager min temperatur og konstaterer rigtig nok, at jeg har feber. Jeg sender min chef en besked om, at jeg er syg og tager dyne og hund med ind på sofaen.

 

Her ligger jeg igen i dag. Stadig med feber, men min hals har det bedre. Jeg håber sådan på at blive frisk til i morgen, det er nemlig allersidste dag af, hvad vi på kontoret har døbt ‘barselsweek’. Den sidste uge inden min næstennabo/kollega/veninde går på barsel. Den gad jeg godt være med til!

 

Dagens program lyder derfor på mere sofatid, varm te, min ingefær- og citrondrik, Netflix, en lur og måske overføre mine billeder fra Beograd til et postkort eller to her på adressen.

 

7-9-13 så er jeg frisk(ere) i morgen!

Tags: