Søndag på sofaen: Gypsy

september 17, 2017 at 07:41

Gypsy Netflix

Stop alt, hvad du laver! Jeg har set den b-e-d-s-t-e serie længe, og det er ikke fordi der mangler gode serier derude. Gypsy er en af Netflixs nyeste serieskud på stammen, og egentlig fristede den mig slet ikke baseret på titlen. Jeg tænkte det lyder underligt, hvad skal den handler om og jeg var for doven/uinteresseret til at klikke mig ind på den og læse den lille teaser (som i øvrigt ofte er enormt dårligt skrevet, men det er en anden snak).

 

Hvordan jeg endte med at trykke afspil til første afsnit husker jeg faktisk ikke, for kort derefter var jeg tryllebundet og havde glemt alt jeg lavede forinden.

 

Naomi Watts spiller Jean Holloway, der arbejder som terapeut på Manhattan og med mand og barn i forstaderne. Hun virker sød, dygtig og som en kærlig hustru og mor. Men hurtigt får man indtrykket af, at hun ikke helt overholder reglerne for, hvad du må og ikke må som terapeut, da hun opsøger sine patienters pårørende under et dæknavn. Hverken hendes chef, mand eller patienter aner uråd, men som hun lader sig rive mere og mere med i sine egne løgne bliver det svært for seeren og Jean at adskille virkelighed fra løgn.

 

Den er vanvittig spændende, super sexet (jeg er forelsket i hendes mand!) og bliver ved med at give dig lyst til at se et afsnit til uden at afsløre alt. Det er nok den bedste nye serie jeg har set i flere år.

 

Se den hvis du kan lide: The Affair

Hvor du kan se den: Netflix

Antal sæsoner: 1 sæson – 10 afsnit (ca. 60 min.)