Små ting

september 25, 2017 at 18:35

Septembersol

{Septemberblå himmel, det er en favorit efter flere grå uger}

 

Det er mandag igen og jeg befinder mig i skrivende stund under tæppet på sofaen, med Frank i fodenden, computeren i skødet og en omgang chili sin carne simrende ude på komfuret. Jeg har måske fået givet den rigeligt gas med cayennepeber og chili for jeg nyser i et væk. Typisk mig! Men nu skal det ikke handle om min manglende evne til at dossere chili, men ugen der gik.

 

Sidste uge var proppet med gøremål, logistik og arbejde, men heldigvis tilsvarende mængde små rare ting til at veje det hele op. Det er jo det det handler om, balance.  Ugen bød blandt andet på hjemmelavede burgere på Slottet, fælles træning med den mindste, et vigtigt beboermøde i min andelsforening, hverdagsmorgenmadsdate og besøg fra Aarhus af en meget savnet veninde. Det var en af de uger jeg har gruet lidt for på grund af de førnævnte logiske udfordringer, jeg hader logisk, men alt gik op og nu har jeg helt glemt, at problemet overhovedet var.

 

Tilbage er kun de små hverdagsglimt fra min kamerarulle på telefonen. Jeg synes, at jeg har været ekstra flittig til at dokumentere dem i denne omgang eller måske var der særligt mange. Uanset hvad er det kun de små fine ting fra ugen, der gik der går videre i glemmebogen, og det synes jeg egentlig er ret fint. Der skal så sandelig være plads til tankeskrald og hverdagsbrok her på domænet, men i sidste ende er det de gode ting der er flest af. Både herude i virkeligheden og herinde.

 

Rigtig dejlig mandag aften til dig!

Vietnamesisk salat og suppe

{Vietnamesisk frokost på jobbet}

Lift til provinsen, glad type

{Et styks begejstret type, der fik et super tilfældigt lift af sin mor fra København til provinsen}

Min Franko, mops, pug

{Et styks mindre begejstret type, der hellere ville have siddet foran med sin moar}

Hjemmelavet burger

{Mandag aften kom jeg hjem på Slottet i tide til hjemmelavede burgere. Ret god timing!}

Pænt gulvtæppe

{Et pænt gulvtæppe i fine lyserøde nuancer. Jeg drømmer lidt om at få gulvtæppe herhjemme, det ser jo rart ud}

Lithauens Plads, Vesterbro, septembersol

{En tidlig morgen på Lithauens Plads med høj sol og blå himmel. Amen altså september, jeg vidste du ikke ville skuffe mig!}

Bolig Magasinet og P-tærter med karamel og peanuts

{Torsdagssættet – pænt boligmagasin, vino og p-tærter med karamel og peanuts}

Morgenmad på Repos

{Hverdagsmorgenmadsdate med en af mine favoritpiger, der desværre flytter til SF i morgen. Heldigvis har hun lovet at komme hjem igen}

Glad type, rose, Guldsmeden Hotels

{Lørdag havde jeg det sådan her, fordi en savnet veninde var på besøg fra Aarhus og vi havde masser af kvalitetstid, blandt andet her i den romantiske stråhytte for to på hendes hotel}

Pænt gulv, fliser, badeværelse, Guldsmeden Hotels Vesterbrogade

{Sygt pænt gulv på min venindes badeværelse på Guldsmeden Hotels på Vesterbrogade}

Vietnamesisk på Pho Saigon

{Efter at have vadet rundt efter et sted med bord til os en lørdag aften endte vi på Pho Saigon, som laver dejlig, uprætentiøs vietnamesisk mad. Og deres lemonade er virkelig lækker}

Rosé, Guldsmeden Hotels

{Jeg var virkelig begejstret for hotellet lille bar og tilhørende terrasse. Der gad jeg gerne drikke vin igen snart. Copy/paste den aften, tak!}

Saxogade, Vesterbro, lyserød væg

{Et sted på Saxogade mødte jeg denne skønne plante og ditto lyserøde væg}

Morgenmad på Repos

{Repeat offender! Søndag morgen spiste jeg igen morgenmad på mit nye yndlingsmorgenmadssted, Repos, inden jeg krammede min yndlings-Panni farvel og hun gik mod toget}

Bland-selv-slik

{På vej til hotellet lørdag blandede vi slik vi ikke kunne spise, så i stedet havde jeg slik til søndagsfilmen, The Accountant}