Små ting

september 19, 2017 at 08:27

Glad fødselsdagspige

{Ok begejstret (og kun lidt overtræt) fødselsdagspige}

 

Sidste uge var min fødselsdagsuge, jep, sådan ting eksisterer. Også når man fylder 32. I år faldt min fødselsdag på en mandag, og tilmed efter et kick-off i London, så jeg mente, at jeg som kompensation måtte blive fejret i en hel uge. Nuvel blev det måske ikke til fødselsdagsfejring hver dag i ugen, men næsten!

 

Mandag morgen kørte jeg forbi bageren med en jetlagslignende træthed i hele kroppen og tømte hylderne for alt der lød lækkert, så ankom jeg til et kontor oppyntet med min. 15 flag omkring min plads, skrivebord, skærm og stol (mine kolleger ved vist efterhånden, at jeg er kæmpe fødselsdagsfan, ha!). Så spiste vi morgenmad og havde en (velfortjent) stille start på morgenen, hvor alle var mærkede efter et fuldt weekendprogram og en sen hjemkomst søndag. På mit skrivebord lå den bedste gave til mig fra en sød kollega!

 

Mandag aften kom mine forældre og brødre ind med dyret, som havde været passet hos dem i weekenden, og vi gik ud og spiste på den koreanske restaurant SSAM i Colbjørnsgade, som var på min to-eat-liste. Deres buns er virkelig, virkelig gode (!!), deres bibimbap var også god, men for mange ris til min smag, og selvom jeg var for mæt til at bestille dessert spiste jeg halvdelen af min far og brors lavakage alligevel.

 

Tirsdag morgen mødtes jeg til fødselsdagsmorgenmad med min yndlings Stephiiiniiie på Granola (sygt god Croque Madame, virkelig dårlig service) og fine gaver, og lørdag kom min veninde Julie hjem til en lille (fødselsdags)efterårsmenu bestående af pizza med græskar, salat med friske figner og æbler og æblekage til dessert. Og lidt vino og cocktails. Så jeg synes, at jeg er blevet fejret flot på trods af, at jeg har været ret så irriteret over, at jeg ikke kunne samle mine yndlingspiger en eneste weekend i september (eller start-oktober). Så fejringerne er blevet lidt spredt ud over måneden i stedet. Sidst på måneden har jeg inviteret min familie på tapas og vino, så måske skulle jeg kalde det fødselsdagsmåned?

Fødselsdag, morgenbrød, tebirkes

{Fødselsdagsmorgenmad på kontoret med boller, tebirkes, kanelsnegle, ost, marmelade, pålægschokolade og juice. Og kaffe fra Sonny!}

Lille gave

{En sød gave fra en sød kollega}

Enhjørningslipglass, unicorn lipgloss

{Gavens indhold – en enhjørning-lipgloss! Min fødselsdag peakede lige der}

SSAM, koreansk mad, Bibimbap

{Koreanske fødselsdagsmiddag på SSAM. De buns der, amen altså, jeg siger, at de er gode!}

Lavakage, lava cake, SSAM

{Lavakage og kaffe (godt nok min fars, men jeg spiste nok halvdelen)}

Risvin, SSAM

{Til festmåltidet mente min stedmor, at vi skulle prøve risvin, det bliver åbenbart serveret i skåle og smagte faktisk en del bedre end det ser ud}

Fødselsdagsgaver

{Når ens veninde ved, at man elsker lyserød og flot indpakkede gaver}

Fødselsdagsmorgenmad på Granola, Croque Madame

{Fødselsdagsmorgenmad vol. 2 på med en yndlings}

Min Franko, pug, mops

{Frank var helt færdig ovenpå en weekend på Slottet – og jeg var færdig af grin over ham}

Belgisk vaffel

{Hverdagsvafler er mit nye yndlingsbegreb. Konceptet er nemt; lav en stor portion vafler, frys dem ned og tag en op en hverdag og nyd den med, hvad du kan finde i køleskabet}

Jomfru og Stenbuk, venskaber, veninder

{Tingene giver så meget mening, når man læser om, hvorfor ens stjernetegn passer særlig godt med ens BFFs og babybrors tegn}

Septembersol, solskinsvejr

{Efter en uge med overskyet og regn var lørdagens vejr til at nive sig i armen over}

Glad type, selfie

{Typen der lige præcis nåede i bad, skifte til en kjole og tage læbestift på (og tage en selfie), inden det ringede på døren}

Fuldkornspizza med græskar

{Efterårsmenu vol. 1: Min go-to fuldkornspizza med græskar og salat med friske figner og æbler}

Æblekage med crumble

{Efterårsmenu vol. 2: Æblekage med æbler fra mine forældres fællesareal}

Min Franko, mops, pug

{Træt søndag på sofaen efter en pakket weekend}

Septembersol, solskinsvejr

{Jeg undgik mega uvejret søndag med regn og hagl, men kom til gengæld ud til det her vejr, og sad i en time uden jakke, mens Frank tullede rundt med de andre hunde. WIN!}

Græskarsuppe

{Søndags(græskar)suppe(rester) på sofaen. Nu er det efterår!}