5 x september

september 10, 2017 at 07:00

French Connection dress

Nu bloggen er fyldt 5 år tænkte jeg, at det kunne være hyggeligt med en tur down memory lane for at se, hvor meget, og hvor lidt, der er sket på det halve årti. Her kommer 5 x september. Næste måned prøver vi så med 5 x oktober, og ja, you get the point.

 

I 2012 skrev jeg bloggens allerførste indlæg. Jeg mindedes klart, hvordan jeg tænkte, at det skulle jeg have gjort for længe siden. Bloggen allerførste dagens så i øvrigt sådan her ud, ha!

 

I 2013 holdte jeg min nok til dato alleryndlings-fødselsdagsfest med tapas og cocktails.

 

I 2014 inviterede jeg til fødselsdagskagebord, fik den bedste overraskelse, og gjorde status på 20’erne (når jeg genlæser det indlæg er det retrospektivt ikke overraskende at få måneder derefter gik min ekskæreste og jeg fra hinanden).

 

I 2015 skabte jeg mig som en baby over at skulle fylde 30, havde jeg alligevel den rareste fødselsdagsweekend og derefter post-fødselsdagsblues, da det hele var slut og den sidste gæst var taget hjem.

 

I 2016 skrev jeg om årstiden for knuste legemsdele og inviterede først mine piger og dernæst min familie hjem til fødselsdagsbrunch med tilhørende vaffelstation.