Små ting

august 3, 2017 at 17:44

Blomstret kjole fra Mango

{Yndlingssommerkjolen og stort smil inden afgang til Verona}

 

Velkommen til ‘Små ting’ – ferieedition! Jeg kom hjem fra min ferie i Italien tirsdag nat, vores fly blev 4,5 time forsinket ud af Milano, så jeg lå først i gæsteværelset på Slottet kl. 2.30, klar til at sove. Da jeg vågnede følte jeg mig som en zombie, men præsterede at stå op, hentede Frank, der var blevet passet hos min bonusmormor og -morfar og så hoppe på et tog hjem til København med min kæmpe kuffert, rygsæk og Frank i snor.

 

Hjemme på Vesterbro kollapsede Frank og jeg på sofaen og snoozede i ske. Den perfekte genforeningsdag. Han har uden tvivl haft en dejlig uge med have og hundeven, men jeg har savnet ham. Særligt da jeg stødte ind i den tyske mops Tommy i en lille havneby ved Gardasøen, som var blevet adopteret fra et internat. Heldigvis var Tommys ejere meget søde og lod mig klappe ham indtil jeg var nødt til at løbe efter resten af selskabet for ikke at blive helt væk.

 

Min ferie var skøn. Et sammensurium af 14 familiemedlemmer, solskin, høje temperaturer, masser af rosé, nye gelatofavoritter, sjove spil med fætrene og kusinerne, et par ekskursioner af varierende succesgrad, pasta, pizza, tørt brød, et nyt enhjørningebadedyr og en helt masse andet. Jeg skal nok skrive mere om min ferie på et senere tidspunkt, men for nu et lille glimt af den sidste uges højdepunkter fra mobilkameraet. Dem fra mit rigtige kamera kommer senere.

Rosé, begejstret type

{Feriens første glas iskolde rosé og en måske lidt for begejstret type. Selvom maden var af svingende kvalitet, fik jeg kun god rosé på hele turen}

Vaffelis, gelato, tiramisuis

{Jeg startede ferien med en målsætning om at spise en is om dagen. Det nåede jeg desværre ikke helt, men dem jeg nåede var gode. Her fik jeg tiramisu- (min yndlingsdessert) og mørk chokoladeis}

Sirmione, Gardasøen, Italien

{Vi boede i den gamle bydel, centro storico, i Sirmione ved Gardasøen, som lå inde bag en imponerende borg}

50'er stil, hårbånd, medaljon, Céline solbriller

{En dag på ‘stranden’ sportede jeg tørklæde i håret og store solbriller i bedste italiano-style}

Sirmione, Gardasøen, Italien, Lago di Garda

{Nuvel var der ingen rigtig strand, men en masse hvide klipper, men smukt var det bestemt med bjergene hele vejen rundt}

Solnedgang, Sirmione, Gardasøen, Italien, Lago di Garda

{Solnedgangene over Gardasøen var niv-dig-selv-i-armen-smukke og min telefon er vitterligt fyldt med forskellige stadier af solnedgange}

Verona, Italien, Arena di Verona

{Verona tog mig virkelig med storm. Den charmerende by kunne jeg havde brugt flere dage på at udforske, men det blev ved to ture der til}

Hugo, drink, cocktail

{Da jeg var i Milano sidste år med mit arbejde fik jeg første gang en Hugo, så da jeg faldt over drinken på et menukort måtte jeg bestille den igen. Nu vil jeg næsten sige, at det er min yndlingsdrink: Hyldeblomst, citron og mynte er en kombination, der er svært at slå. Den bedste fik jeg i Verona}

Espresso, blomstret kjole fra Mango

{When in Rome – eller bare Italien. I hvert fald blev det turen, hvor jeg for første gang bestilte en espresso, drak den og gentog successen den næste dag. Er jeg så rigtig voksen nu?}

Tapas i Verona, La Tradison

{Efter en afvisning af min ellers udsete restaurant fandt min kusine frem til denne tapasperle i Verona. Her fik jeg en af turen klart bedste måltider}

Opera i Verona, Arena di Verona, Madama Butterfly, Madame Butterfly

{Min far mente ikke, at 31 år betyder, at det er for sent at opdrage på sin datter, så han insisterede på, at jeg skulle tage med ind og se en opera på Arena di Verona. Det var jeg glad for, at han gjorde for at sidde der i det gamle amfiteater, en lun sommeraften var magisk. Også selvom det begyndte at tordne, lyne og vælte ned, så sidste akt blev aflyst og vi måtte løbe i tørvejr}

Gelato, Sirmione

{Selvom jeg ikke spiste en is hver dag fik jeg spist en del og fik nye gelatofavoritter, heriblandt bacio (hasselnødder og chokolade) og kokos med hele kokosstykker i}

Laks på sauteret spinat og kartoffelcreme med saffron

{Vores sidste ferieaften fandt min far en lille restaurant, der heldigvis havde bor til fem. Her fik vi nok feriens bedste måltid; jeg fik laks med sauteret spinat og kartoffelcreme med safran, en skøn rosé og verdens bedste tiramisu med en espresso on the side til dessert. P-E-R-F-E-K-T-I-O-N}

Parasol, solskin, blå himmel

{Som jeg sidder i min sofa med tæppet over mig og ser regnen piske mod vinduet og hører tordenen bludre savner jeg denne her udsigt fra min solseng på dækket foran hotellet}