Barnløseweekender

august 20, 2017 at 21:35

Frank, mops, pug

Nuvel synes jeg er babyer er sygt nuttede og jeg vil mega gerne have en mini-me en dag i ikke alt for fjern fremtid, men når en weekend som denne udspiller sig, så er jeg mere end tilfreds med mine barnløsedage.

 

Fredag efter job var jeg træt og mæt på indtryk efter en uge med hverdagsbrandarter og socialt samvær, så jeg tog en aften hjemme på sofaen, lavede en dejlig vegetarisk curry og prioriterede at søge lidt rundt på DR TV fremfor bare at åbne Netflix og vælge næste afsnit i tidens serie. Der fandt jeg dokumentaren ‘Er den for lille?’, som var genial fredagsunderholdning. Jeg skreg seriøst af grin flere gange, mens jeg kørte mine hjemmelavede peanut butter/chokolade-popcorn ind.

 

Lørdag morgen vågnede jeg tidligt, luftede dyret og gik hjem og drak en kop kaffe og fik læst videre i min bog, som har på min weekend-to-do, inden det var tid til at smutte over i fitten til pilates. Pilates var hårdt, men godt, og bagefter styrketrænede jeg lidt selv og tog mig god tid med foam roll’eren, som seriøst har næsten kuret min skinnebensbetændelse. Hjemme igen spiste jeg lidt frokost, færdiggjorde det her indlæg.

 

En sms tikkede ind fra kusine A, en veninde og hende ville tage til Pride, om jeg ville mødes med dem, hvis ja, var Frank requested iført butterfly. Jeg nossede mig sammen, selvom jeg havde en lang mental to-do-liste med praktiske gøremål, og tog i stedet ud ad døren med Frank med sin røde butterfly. Egentlig tænkte jeg, at Pride-paraderne ikke var noget for en lille hund, men efter at opleve, hvor begejstrede folk blev for at spotte ham virkede beslutningen genial. Aldrig har Frank fået så meget nus, kys, klap, kærlighed og komplimenter. Og jeg fik kram og high fives for at have taget ham med. Folk var så glade, søde og høje på kærlighed, at jeg blev helt rørt. Hold op, hvor er det fedt at bo i en by som København!

 

Pride-parade blev til øl og burgere (og cykelløb) i Kødbyen. De andre ville videre ind til Rådhuspladsen og jeg var egentlig fristet, men jeg var så træt og øm i min krop efter træning og have danset med Frank på armen i flere timer, at jeg tog den rigtige beslutning og flettede ham til dyret, som lå og boblede på sofaen efter en dag med meget opmærksomhed. Jeg startede et afsnit af Netflixs nye serie ‘Gypsy’, men allerede inden kl. 22 kunne jeg næsten ikke holde øjne åbne, så jeg tog Frank på sin aftentur og gik i seng.

 

Fordelen ved at gå tidligt i seng er, at man vågner tidligt. Efter knap 10 timers dejlig søvn, vågnede jeg til en glad hund i sengen (ups, kom måske/måske ikke til at undlade at spæde ham fast lørdag aften). Mens jeg dimsede med min telefon, modtog jeg en sms fra næstennaboen. Hun var oppe og klar på morgenmad kl. 9. Jeg fik slæbt mit trætte korpus ud ad sengen og på gåtur med Frank. Så mødtes jeg med næstennaboen til kaffe, morgenmad med det hele og snak om lidt af hvert på et nyt potentielt favoritsted – Repos. På vej tilbage kom vi forbi et lille loppemarked, hvor vi begge kom fra en kjole rigere.

 

Tilbage i lejligheden følte jeg mig stadig småtræt, så jeg hoppe ud af min kjole, i min kimono og gik tilbage i seng med min bog. Jeg fik læst en god portion i min bog, inden jeg besluttede mig for, at jeg hellere ville tage en lille lur end at vaske tøj, så det gjorde jeg. Da jeg vågnede en halvtime senere, besluttede jeg mig for at lave en smoothie, skrive et ‘Søndag på sofaen-indlæg og tage et bad, inden Frank skulle luftes igen.

 

En byge havde lige passeret og solen strålede flot igen, da jeg skulle afsted mod Hotel Kong Arthur og Ni’mat Spa og Massage. Her blev jeg modtaget af den sødeste værtinde og fik udleveret min ultrabløde badekåbe i omklædningen, inden min massør Princess (seriøst, det er hendes rigtige navn!) kom jeg hentede mig til halvanden times fabelagtig massage. Kan du sige: ‘Aaaaah?’. Gennemæltet, helt afslappet og med et kæmpe veltilfredssmil cyklede jeg hjem igen til min curry-rest og endnu et afsnit ‘Gypsy’.

 

Og nu sidder jeg her og dokumenterer min weekend; min sjove, hyggelige, spontane, sociale, afslappende weekend, som jeg kun har kunne have, fordi jeg er lige netop der, hvor jeg er i mit liv. Uden børn, der vækker mig tidligt, uden en partner, der hellere vil se Game of Thrones end dillerdoku, med kun mine behov som centrum for samtlige beslutninger.

 

Barneløseweekend kan også noget.