Små ting

juli 17, 2017 at 09:17

Frederiksborg Slot

{Jeg har sagt det før, men jeg siger det gerne igen – verdens pæneste slot}

 

Behøver jeg sige det? Argh, jeg gør det alligevel fem arbejdsdage og så har jeg SOMMERFERIE! Men inden det bliver tid til at pakke min kuffert igen (som forresten aldrig kom helt ned i kælderen efter New York og står ude i mit køkken…) har jeg samlet små rare ting fra sidste uge. Jeg kan ikke helt skelne den ene dag fra den anden i mit hoved, der er ikke sket det store, men det betyder jo heldigvis ikke, at ugen ikke var ganske rar af den grund.

Lyserøde valmuer

{Lyserøde valmuer i min bonusmormors fine have, der får mig til at drømme om at få min egen have en dag. Lukke havedøren op og gå ud i haven, åh, det gad jeg gerne}

Knækbrød med peanut butter og banan, snack

{Jeg elsker peanut butter med æble på sportsknækbrød. I sidste uge er peanut butter med chokolade med banan blevet en færdig konkurrent}

Rose

{De yndigste roser på vej over hegnet jeg opdagede på gåtur med Franko}

Frank og Ludwig

{Rigtige brødre deler alt – også den enes nye seng. Det mener Frank i hvert fald, Ludwig ser lidt mindre overbevist ud}

Cinnabun fra Laura's Bakery

{Jeg har seriøst cravet en cinnabun fra Laura’s Bakery siden den ældste og jeg fik en for nogle måneder siden. Da jeg alligevel skulle forbi dyrlægen, som er nabo til bageriet, kunne jeg ikke dy mig. Bagefter tog jeg til yoga for der skal jo være balance i tingene, ha!}

Beautiful Ruins, læsetid, bog

{Torsdag eftermiddag skinnede solen så skønt at jeg besluttede mig for at sætte mig ud i gården og læse lidt i stedet for at tage over og træne eller kæmpe med mit l*rte internet. Mega god beslutning, det vil jeg gerne gøre snart igen}

Aftensmad, bøf, salat, bearnaise

{Fredagsmiddag hos min søster og kæreste. Der mangler aldrig noget og man får altid dessert og vin. Jeg er kæmpe fan!}

Frank, mops, pug

{Min lille trofast <3 Han vil allerhelst være tæt på mig hele tiden og ynder ofte at hvile sit evigt trætte hoved på min fod #cutenesslevel1000}

Vegansk is på kokosmælk

{I et forsøg på at spise færre/ingen mælkeprodukter købte jeg i sidste uge denne veganske is på kokosmælk. Det smager faktisk meget dejligt, hvis du altså kan lide kokos}

Brunch, Café Tænk, Frederiksberg Allé

{4,5 times brunch og kvalitetstid med mit gamle roomie fra CBS-dagene}

Internet

{Den følelse når ens internet endelig virker for første gang i over 14 dage (!!!). Det var også på tide, der var ikke mere data i mit erhvervsabonnement til at køre internetdeling over telefonen, jeg var i det hele taget godt træt af det og havde prøvet alt! Pånær at resette routeren som mit IT-kyndige veninde foreslog. Se, jeg havde slet ikke brug for en mand til at fikse mine problemer! Og jeg havde endda spurgt adskillige til råds uden at det hjalp}