En slags urban skattejagt i New York

juli 5, 2017 at 09:45

New York, street art

New York, street art

New York, street art

New York, street art

New York, street art

New York, street art

New York, street art

New York, street art

Allerede min første rigtige dag på udforskning i New York spottede jeg en dame med store røde læber tegnet på side fra en bog. Jeg er, som bekendt, pjattet med street art og dokumenterede selvfølgelig mit fund og gik videre. Så spottede jeg sørme en til, og senere en til. Og endnu en.

 

De hænger over alt i Nolita og Soho-området, klistret på siden af postkasser, lygtepæle, reklamesøjler, midlertidlige vægge ved vejarbejde og de grønne elektricitetsbokse. De er alle sammen forskellige, men motivet er det samme; En kvinde tegnet i profil med en enkelt sort streg, spids næse, søvnige øjne og store læber. De fleste jeg fandt var tegnet på en side fra en bog, men jeg fandt også to der var tegnet i frihånd med kridt på en grøn væg.

 

Fra mit første street art-fund udviklede det sig til en slags urban skattejagt, hvor målet ikke var at fange Pokémoner, men finde alle de fine damer en eller anden har placeret rundt omkring i byen. Jeg holdte hele tiden øje for jeg ville nødig misse en.

 

13 styks blev det til og der er helt sikkert flere der bare venter på at finde fundet.

New York, street art

New York, street art

New York, street art

New York, street art