De bedste kyllingedeller

juli 12, 2017 at 09:47

Kyllingedeller, opskrift

Kyllingedeller, opskrift

Kyllingedeller, opskrift

Kyllingedeller, opskrift

Kyllingedeller, opskrift

Det er efterhånden en lille evighed siden jeg har delt en opskrift herinde, og jeg har ikke andet at sige til mit forsvar end at det er ren og skær dovenskab kombineret med glemsomhed. For jeg har rent faktisk adskillige billeder liggende af retter til bloggen, jeg er bare ikke lige kommet videre med det. Men i dag skal det altså være. I dag deler jeg nemlig opskriften på de her kyllingedeller jeg lavede forleden, de er nemlig sygt gode. Sagt i al beskedenhed naturligvis. De er saftige, har et lækkert bid og en dejlig rund smag, og så er der tilmed sneget en del grøntsager i.

 

Uden yderligere introduktion får I her opskriften på verdens bedste kyllingedeller.

 

{KYLLINGEDELLER}

ca. 10 styks

 

300 g øko kyllingefars
1/2 lille rød peberfrugt, små tern

1/2 squash, revet

1 gulerod, revet

1 løg, revet eller finthakket

1-2 spsk hytteost

2 tsk dijonsennep

2 spsk hampefrø

Salt

Peber

Evt. lidt chiliflager

 

  • Snit peberfrugt i små, fine tern.
  • Riv squash, gulerod og løg og kom alle grønsagerne i en skål med kyllingefarsen.
  • Rør farsen sammen med hytteost, sennep og hampefrø.
  • Krydder med salt, peber og evt. lidt chiliflager.
  • Lad gerne farsen trække i ca. 30 min. i køleskabet.
  • Form 10 styks kyllingdeller á ca. en god spiseskefuld per delle.
  • Steg dellerne på en varm pande med lidt olie til de har fået farve på begge sider, ca. 5-6 min. per side.
  • Server med en salat eller hvad du nu lyster.

Kyllingedeller, opskrift

Kyllingedeller, opskrift

Kyllingedeller, opskrift