0%

juli 21, 2017 at 08:26

Kaffe, røde læber, læbestift

0%. Cirka så meget overskud havde jeg i går efter Frank havde vuffet og pibet i, hvad der føltes som halvdelen af natten, indtil jeg gav op og lod ham sove i sengen hos mig. Jeg vågnede træt og småtvær. Timerne på job sneglede sig afsted, det føltes som tysk inden tilbage i gymnasiet, hvor man kunne kigge på uret og sværge, at der måtte være gået en time, men opdagede, at der var gået 2 minutter siden man havde tjekket sidst. Det var ikke fordi jeg ikke havde noget at lave, jeg har altid masser at tage fat i, alt gik bare langsomt.

 

Jeg havde taget Frank med på job, på den måde ‘sparer’ jeg gåturen om morgenen og trækker cyklen det første stykke og lufter ham imens. Sådan kan jeg spare 15-20 min. på en sløv morgen. Og i går var sådan en morgen. Frank var selvfølgelig i sit frækkeste es, som synes at være naturloven, når jeg er ekstra træt og flad, og ikke har overskud til en uvorn hund. Han gøede ad alt og alle i gården, stak af ud ad porten, over gaden for at hilse på en sort mopseblandning, alt i mens jeg kaldte på ham og endte med at måtte spurte ud efter ham, da jeg indså, at han ikke var til at stoppe med indkald. Mopseblandningen på den anden side af vejen syntes overhovedet ikke, at Frank var sød og blev arrig og gøede vredt. Det gjorde, at Frank vimsede rundt om ham og dens ejer, alt imens jeg febrilsk forsøgte at få fat i ham. Til frokost trissede Frank nonchalant ned i den anden ende af gården, hvor en anden virksomhed spiser frokost og tissede to gange op ad deres bænk, så jeg må hente ham (to gange), undskylde og hente en kande med vand for at skylde tisset væk. Heldigvis grinte de bare og synes, at han var sjov.

 

Efter frokost crashede jeg fuldstændig, jeg havde ondt i hovedet, stiv i nakken og var bare træt i hovedet. Ikke engang dagens trejde kop kaffe kunne peppe mig op. Jeg følte mig sulten og jeg havde en forfærdelig lyst til sukker; is, slik, kage. Bare sukker og sådan nu-agtigt. Hvordan klokken blev 16.30 fatter jeg næsten ikke, men jeg cyklede hjem med dyret bagpå i sin kurv og gennemgik min mentale to-do liste.

 

Hjem og sæt tasken, gå med Frank, hente pakke, lave aftensmad, ordne badeværelse, fikse køkken, hente kuffert i kælderen, pakke til Fyn, gøre loppemarkedsting klar til afhentning.

 

Efter jeg havde hentet min (store og tunge) pakke, besluttede jeg at belønne mig selv med en omgang bland-selv-slik, jeg havde lyst og jeg kom lige forbi. (Det lykkedes næsten at holde det på et fornuftigt niveau, men jeg præsterede alligevel at blive sukkerskidt. Fjols). Hjemme igen satte jeg min nye sodastreamer op, lavede en omgang danskvand med citron og kastede mig over madlavningen. Min aftensmad skyllede jeg ned med to afsnit Prison Break (sæson 4, afsnit 22 + 23) og bandede på instastories over afslutningen. Så tog jeg mig sammen og fik fikset resten af mine to-dos, godnatluftet dyret og gjort mig klar til seng.

 

Som mit hoved ramte puden var modet højere efter at have klaret dagens praktiske gøremål trods mit mentale gå-på-mod var utroligt lavt og mindede mig selv om, at der kun er én dag tilbage og så har jeg sommerferie.

Tags: