Status på Frank

juni 15, 2017 at 19:20

Frank

Tak for alle de søde beskeder jeg har modtaget på mit indlæg (og ca. 1000 instastories) og jeres bekymring for Frank! ❤️ Han lader til at have det meget bedre – både i går og igen i dag. Hold nu op, hvor er jeg lettet. Jeg kan sige ikke jer, hvor bekymret jeg nåede at blive. Alt fra han er alvorligt syg og skal aflives til forskudssorg over den dag Frank ikke længere er her nåede at kører gennem mit hoved i raketfart.

 

Jeg kan til stadighed blive helt overvældet over min kærlighed til det lille dyr og derfor er tanken om, at han skulle være syg, have smerter eller endnu værre måtte pludseligt aflives fuldstændig ubærlig. Alt tyder dog på, at han ‘bare’ havde/har ondt i sine bagben. Han ville ikke rigtig gå tur, hoppe op eller ned fra sofaen og var i det hele taget ret inaktiv i forhold til, hvor meget han plejer at fise rundt. Allerede i går var han meget mere sig selv.

 

Han nægter dog stadig at lave cirkushund (læs. tricket hvor jeg holder en godbid og han laver en cirkel på bagben – et trick han normalt ivrigt laver igen og igen for en godbid), hvilket får mig til at tro, at han stadig har ondt. Frank vil vitterligt gøre alt for en godbid og heller ikke i går kunne jeg få ham til så meget som at forsøge at stille sig på bagbenene for at nå godbidden jeg lokkede med over hans hoved. Heldigvis går han helt almindelig og trækker igen på vores ture. Han spiser, drikker og strinter som altid, så 7-9-13 har han bare forstrukket en sene eller lignende.