Postkort fra Barcelona

juni 16, 2017 at 08:08

Barcelona

Barcelona

Barcelona, street art

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona, street art

Det er næsten en månedstid siden jeg var i Barcelona. Jesus, tiden flyver afsted for tiden. Vi er snart halvvejs inde i 2017! Jeg får seriøst stress! Men det her skulle ikke handle om mine kvaler med tiden, der går for hurtigt, men rettere et lille kig på fine Barcelona.

 

Det var min første gang i Barcelona og selvom det var en arbejdstur, så fik jeg en lille forsmag på byen og jeg kunne bestemt lide, hvad jeg så. Der er en dejlig afslappet stemning i Barcelona, som jeg var pjattet med. Jeg var også vild med de små fine snævre gader, hyggelige lokale tapas- og vinbarer, åbne pladser – og ikke mindst solskinsvejret.

 

Faktisk småregnede det vores første aften ude, men ellers skinnede solen fra en skyfri himmel og aftenen efter var jeg ude (til alt for sent nær man tænker på vores tidlige afgang mod lufthavnen den følgende morgen) i kjole og bare ben. Så lækkert med en lille preview på varme sommeraftener, selvom vi efterfølgende også har haft nogle lune aftener herhjemme. Jeg havde købt den fineste grønne og blomstret kjole (!) i London, som jeg hurtigt fik døbt til Barcelona-kjolen, fordi jeg synes, at den er helt perfekt til byen og Sydeuropa generelt. Og jeg fik ret. Jeg fik flere komplimenter på min kjole af fremmede (mænd) på gaden, hvad siger I så? Desværre fik jeg ikke forevigtet den til et lille dagens, mens jeg var i byen, kun et par utrolig stive boomeranger på Insta i en sen nattetime, men måske det lykkedes i New York.

 

To døgn var på igen måder nok i Barcelona, og slet ikke når timerne fra kl. 9-18 blev spenderet inde i et konferencerum, så jeg havde slet ikke tid til rigtigt at udforske byen, men jeg nåede da at tage en lille tulletur mellem møder på egen hånd, og et par af mine kolleger og jeg nåede også en effektiv shoppingspree inden vi skulle ud, hvor jeg fandt lidt forskelligt godt. (Mere om det senere, jeg tænker nemlig at genoplive traditionen med at vise, hvad jeg har købt på ture/ferier igen).

 

Heldigvis har den mindste besluttet, at vi skal til Barcelona på den tur jeg har givet ham til sin 18-års, så forhåbentlig bliver det et gensyn med den hyggelige by i efteråret!

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona, Placa de Catalunya

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona, Placa de Catalunya