Små ting

maj 30, 2017 at 19:54

Frank

{Sommertemperaturer og en varm mopsebasse}

 

Jeg har samlet, hvad kamerarullen gemte på af små godbidder fra ugen der gik, sørme så! Det er også ved at være længe siden (igen), men jeg overvejer så småt at starte traditionen med et ugenligt ‘Små ting’-indlæg op igen. Nu får vi se, haha! For som var sidste uges gentagende emne, så har jeg ikke været helt mig selv på det sidste og mit energiniveau, og deraf overskud til andre ting end arbejde, mad, træne, har været småt. Det har man også kunne se på antallet af indlæg herinde, så jeg garanterer ikke noget de her dage.

 

Bloggen er som bekendt mit lille frirum og der skal være sjovt for mig at dele små bidder af hverdagen, så ingen sure pligter eller pålagte opgaver herinde. Men altså, når det er sagt, så er det jo også bare rigtig hyggeligt at se tilbage på, hvad rare stunder ugen bragte med sig. Og selvom jeg var træt og trist i starten af sidste uge, så endte ugen meget bedre. Solskin og kvalitetstid med hunde og den mindste på Slottet var lige, hvad jeg trængte til.

 

Jeg fandt en dejlig arbejdsplads fredag og nød de fine vejr i, som jeg så nød endnu mere, da jeg endelig kunne kalde det en dag og tage til housewarming med grill og drinks ad libitum, og dagen efter igen, hvor jeg fandt nogle badehåndklæder frem og lavede en lille oase til mig, min iskaffe og bog ude i haven. Søde Frank havde det så varmt, at han meget insisterende kravlede ind under et af håndklæderne og lå der og prustede. Heller ligge tæt på sin moar og svede ind behageligt i skygge alene, fjollede vuf altså.

 

Men skønt var det, og det fine, fine sommervejr blev stornydt. Om aftenen tændte vi op i grillen, lavede den lækreste peanut butter-marinerede kylling, en stor salat og en masse grønsagsspyd og havde et festmåltid. Efter vi havde slået mave, kørte vi op til Fredensborg og fik årets første vaffelis ved Sørup Is, som er en fast sommertradition i min familie.

Solskin, terrasse, kaffe, computer

{Fredagens flotte arbejdsplads}

Frank, Ganni bikini, sommervejr

{Slappertid på græsset}

Grill, sommer

{Grillaftener på terrassen med peanut butter-kylling og grønsagsspyd}

Vaffelis, Sørup is, is

{Årets første vaffelis ved Sørup Is – en fast sommertradition}

Frank og Ludwig

{De søde brødre <3}

Ganni bikini

{Min nye bikini fra Ganni. Jeg elsker det print altså!}