Mandagstræthed

maj 15, 2017 at 16:30

Frank

Jeg har haft den travleste uge længe. Bare masser af arbejde, træning, praktiske gøremål, forberedelser til ugens festligheder og en kommende arbejdstur og så en Bededagsferie med en konfirmation fredag, en 50 års fødselsdag lørdag og lige endnu en fødselsdag søndag.

 

Jeg kan bedst lide at komme tidligt hjem søndag, som minimum, så jeg ikke skal gå direkte i seng, men lige har tid til at finde ro, pakke ud, se et afsnit Netflix. Sådan lige falde til i lejligheden igen. Denne omgang var jeg væk siden onsdag aften. Træt, sulten og svedig tog jeg direkte hjem fra LatinMix, tog mine tasker og mit dyr og skyndte mig afsted nord på, så jeg kunne arbejde derfra torsdag og jeg kom først hjem ved 20-tiden i går aftes. Det var lige sent nok, når jeg burde have gået tidligt i seng. I stedet snakkede jeg i telefon med Kusine A og så The Notebook, som kom på TV2 til kl. 23.

 

Dagene og Bededagsferien er gået hurtigt og det har været rigtig hyggeligt. Jeg har spist alt for meget dessert, kage, slik og chips (og hveder!) og drukket rigeligt med portvin, så nu trænger jeg til (endnu) en sukker-cleanse. I hvert fald få indtaget ned på et fornuftigt niveau igen. Heldigvis har den mindste og jeg været gode og stået tidligt (ok, relativt tidligt op) og taget i fitten både fredag og lørdag og trænet hårdt og længe. Jeg har set familiemedlemmer jeg ikke ser så tit, hygget ekstrameget med mine brødre, gået lange ture med hundene, danset salsa (eller et forsøg derpå) i stuen en sen aften med den mindste, mens vi pyntede op til surprise-fødselsdagsmorgenbord til min stedmor. Det har været rart at være lidt ude af byen.

 

Men i dag er jeg træt. Eller det vil sige, det var jeg også i går, men i dag er værst. Jeg sov uroligt i nat, Frank vækkede mig også flere gange, jeg måtte op og lede efter min sovemaske for at lukke lyset fra gadelamperne ude og trække dynen højere op. Da min alarm ringede var jeg ikke parat til mandag. Jeg forsøgte kort at overbevise mig selv om, at jeg var syg, men måtte (desværre) konstatere, at jeg bare var mega-meget træt. Af samme årsag har jeg hældt så meget kaffe på min krop, at jeg præsterede at give mig selv kaffekvalme inden frokost, så røg på te post-frokost. Det er som om kaffe faktisk ikke gør mig mere frisk, men bare utrolig jumpy, hvis jeg er sådan rigtig træt.

 

Det der gør mig mere træt er, at jeg ved, at jeg ikke bare skal hjem og slappe af. Jeg har masser af ting, der skal klares. Jeg har noget vasketøj, der skal fikses efter en lang weekend ude, jeg har et hold i fitten efter job, en hund der skal luftes, mad der skal laves, en kuffert der skal pakkes ud, og genpakkes til en arbejdstur til Barcelona senere på ugen, og så har jeg lovet at hjælpe Kusine A med sin bacheloropgave, som hun er kørt lidt død i. Og SÅ skal jeg sove! Forhåbenligt tidligt og godt??

 

Nå ja, og glædelig mandag da!