London-debut

maj 8, 2017 at 22:22

London, rød telefonboks

Jeg er hjemme igen efter en lille weekendtur til London med en af mine alleryndlingspiger. Vores første rejse sammen og tilmed min allerførste gang i London! Det er alligevel lidt af en bedrift at være fyldt 31 og ikke havde besøgt en storby kun små to timers flyvetur fra København. Særligt når man er en storbyspige. Jeg har endda rejst en del, både i USA, Australien og Asien, boet i Boston og Sydney, besøgt en del europæiske storbyer og endda været i Manchester to gange, men altså aldrig London.

 

Jeg havde ikke mega høje forventninger til byen, jeg tænkte lidt, at eftersom jeg jo er utrolig pjattet med New York, min drømmeby at prøve at bo i, så havde jeg en klar forventning om, at London ikke ville kunne konkurrere med den begejstring. New York stjal mit hjerte på mit første solotur nogensinde som 17-årig med en måned på sprogskole lidt udenfor Manhattan. Den form for stormfuld forelskelse er svær at følge. Jeg har siden hen besøgt adskillige andre storbyer, og også forelsket mig i nogle af disse, men ingen helt på samme måde som New York.

 

Derfor havde jeg holdt mine forventninger nede, alle jeg kender elsker London, så jeg forholdte mig afventende for at undgå at blive skuffet. Men skuffet blev jeg ikke! Tværtimod. Jeg blev ret så begejstret for byen og tog mig selv i at tænke, at jeg slet ikke havde behøve at sukke efter Manhattan alle disse år, jeg kunne have hoppe på et fly kun et par timer væk, med en times tidsforskel og indtil fornyligt en meget lettere by/land at flytte til.

 

Jeg havde som sagt kun to nætter i byen, men jeg gjorde mit et par observationer og spiste et par exceptionelt gode steder, så jeg strikker en eller anden form for mini-guide til London sammen snarest muligt (jeg mangler også stadig at lave min madguide til New York færdig, ups altså). Stay tuned!