Jagten på mine Air Max 97

maj 17, 2017 at 08:40

London, rød telefonboks, slip-dress, 90'er-kjole, Nike Air Max 97, Silver Bullets, Mayfair

London, rød telefonboks, slip-dress, 90'er-kjole, Nike Air Max 97, Silver Bullets, Mayfair

Nike Air Max 97 Silver Bullet

London, rød telefonboks, slip-dress, 90'er-kjole, Nike Air Max 97, Silver Bullets, Mayfair

London, rød telefonboks, slip-dress, 90'er-kjole, Nike Air Max 97, Silver Bullets, Mayfair

Leather jacket H&M // Velvet slip dress &Other Stories // Turtleneck Envii // Sneakers Nike Air Max 97 // Sunglasses AJ Morgan

 

Dem der har fulgt med på Insta Stories har sikkert hørt mig ævle om et par sneakers, et par Nike Air Max 97, en limited release, som jeg havde bestilt gennem Zalando. Jeg havde bestilt dem med levering til en pakkeboks i nærheden af mig, men fik (igen!) besked om, at min pakke var blevet sendt ud til Fisketorvet. Men da jeg tog ud derud for at hente den, var den ikke at finde. De efterlyste den og ville ringe til mig. De ringede og sagde, at de ikke havde fundet den og ville genscanne pakkerne igen mandag. Tirsdag havde jeg ikke hørt noget nyt, så jeg cyklede derud efter træning. Men den var stadig ikke til at finde på trods af at systemet sagde, at den lå på hylde C20. De efterlyste den igen, jeg ringede til PostNord, som fik dem til at efterlyse den igen og endnu en gang genscanne alle pakkerne, men ligemeget hjalp det. Væk var min pakke med mine Air Max 97 og jeg var sur.

 

Ser du i mellemtiden var det par sneakers nemlig udsolgt alle vegne. Jeg ledte desperat på danske, britiske og amerikanske webshops; udsolgt, udsolgt, udsolgt. Pludselig dukkede de op, men altså den originale sko i original indpakning og til 1800 kr., over 500 kr. mere end hvad jeg havde fået dem til på Zalando. Det synes jeg lige var hidsigt nok for en sko jeg aldrig havde prøvet på og derfor slet ikke vidste om var rigtig god, bare at jeg måtte eje den. Jo mindre sandsynligt det blev, at min pakke dukkede op, desto mere måtte jeg bare have den forpulede sko.

 

Jeg skrev vrede mails til PostNord og Zalando, og så tog jeg til London. Jeg havde egentlig ingen reelle forhåbninger om at finde dem der, men det var alligevel det eneste jeg sådan rigtig gerne ville have med hjem. Klip til en sen eftermiddag på Oxford Street, hvor jeg spotter en sportsbutik, som jeg lige skal kigge i. De har dem sgu! MEN – kun i størrelse 42,5. Ekspedienten siger, at jeg kan prøve i Nike Town. Vi slår Nike Town op, argh, vi er gået forbi den og vi har egentlig ikke så meget tid, vi skal finde et sted at spise og i teateret. Min veninde går mama på mig og siger, at vi ringer derop for at høre om de har dem i en størrelse 38 (de er lidt små i størrelsen). ‘One moment’, jeg venter og venter. ‘Yes, we have two in that size’.

 

Vi splitter os på, Stephanie leder efter et sted til aftensmad og jeg går i kapgang/full-on løb tilbage, hvor vi kom fra. Jeg kommer ind i den kæmpemæssige butik. Småløber op til kassen og for fremstammet, at jeg har talt med en, der siger, at de har et par Air Max 97 i størrelse 38. ‘Children’s or women’s?’. Argh, det sagde damen i telefonen ikke noget om! Jeg bliver sendt op til 2. eller 3. sal. Jeg ved ikke helt hvor jeg ender, da jeg finder endnu en behjælpsom pige. Forklarer igen, at nogen har sagt at mine sneakers er her. ‘Children’s or women’s?’, ahem, det ved jeg jo stadig ikke. Hun går ud og kigger og kommer tilbage med en æske. De indeholder et par Nike Air Max 97 Silver Bullets (indsæt englekor). Jeg prøver dem lynhurtigt og betaler hos samme pige. Hun synes tydeligvis, at mit begejstringsniveau er sjovt, ‘I’ve never seen anyone that excited about a pair of sneakers before. You’re really cute’.

 

Da hun scanner dem ind, går de ind til 90£, og ikke 130£. Det er børnestørrelsen jeg har fået. Hurra for små fødder!

 

Så historien endte lykkeligt, jeg fik sørme mine 90’er sneakers, som jeg pludselig ikke kunne leve uden, og de kom naturligvis på dagen sammen med min ultimative 90’er-kjole, så stilen ligesom var lagt.

London, rød telefonboks, slip-dress, 90'er-kjole, Nike Air Max 97, Silver Bullets, Mayfair

London, rød telefonboks, slip-dress, 90'er-kjole, Nike Air Max 97, Silver Bullets, Mayfair

London, rød telefonboks, slip-dress, 90'er-kjole, Nike Air Max 97, Silver Bullets, Mayfair