En pigehyggetur til London og et forsinket fly

maj 5, 2017 at 08:12

London

God-fredag-morgen☀️

 

Jeg vågnede til min alarm, som jeg havde sat ekstra højt, så jeg umuligt kunne sove fra den. I dag skal jeg nemlig (endelig!) til London med en af mine alleryndlingspiger fra mit unicorn squad. Jeg vågnede dog mere brat, da jeg endelig fik kvalt den mega-høje alarm og så, at der var 4 missede opkald fra selvsamme veninde. ‘Baby er blevet syg!’, ‘Nogen er død!’, mange tanker nåede gennem mit kun-lige-vågne-hoved i de 3,5 sekund det tog at ringe hende op.

 

‘Vores fly er blevet forsinket, afgang er rykket til kl. 16’ lød beskeden. Pyha, ingen er syge og ingen er døde, så langt så godt. Rigtig ærgerligt at miste vores første dag, nu vi kun har tre, men altså, vi kommer jo afsted og vi skal heldigvis ikke noget. Turen er 100 procent pigehyggetur. Mamas første tur uden baby, så nogen skal sove uden at skifte ble, give flaske eller lokalisere sutten, og så skal vi ellers bare tulle rundt, spise god mad og have masser af kvalitetstid, bare hende og jeg. Total luksustur.

 

Så i stedet for at hidse sig op over en 6 timers forsinkelse, så mødes vi her hos mig om lidt, kun en smule senere end oprindeligt planlagt, spiser en god brunch og fordriver tiden i København, inden vi forsøger os med det Norwegian-fly.

 

Kryds lige alt, hvad I kan for, at flyet rent faktisk letter til tiden?? Det er nemlig ikke sikker, at jeg kommer til at tage det lige så pænt, haha!