Søndag på sofaen: Suits

april 23, 2017 at 07:00

Suits, Netflix

Suits er en af de serier jeg altid anbefaler til folk, hvis de efterspørger en god serie, fordi den tiltaler både kvinder og mænd, og er en alletiders serie at se sammen som et par. Det er ikke en ny serie, men hvis du ikke allerede har set den, så er det altså virkelig på tide! Til jer andre, så er sæson 5 nu endelig ude på Netflix, så din søndag på sofaen er reddet.

 

Efter en hashhandel er røget i vasken og med politiet i hælene, ender Mike Ross tilfældigvis til en jobsamtale hos en af New Yorks bedste advokater Harvey Spector. Han får jobbet og begynder sin karriere som advokatfuldmægtig hos Pearson Hardman. Udfordringen er dog, at foruden sin tidligere småkriminelle karriere, har den ellers ultra-kvikke Mike Ross aldrig fået sin juraeksamen.

 

Jeg elsker kombinationen af sagerne de arbejder på, magtspillet i advokatfirmaet, Harvey og Mikes partnerskab og interne ping-pong, den evige kamp for at beskytte Mikes hemmelighed og de forskellige romantiske kærlighedaffærer både på og udenfor kontoret.

 

Flere piger jeg kender synes, at Harvey er mega læks, men jeg er selv på Team Mike. Også er jeg kæmpe fan af Donna!

 

Se den hvis du kunne lide: The Good Wife

Hvor du kan se den: Netflix

Antal sæsoner: 5 sæsoner ligger på Netflix, sæson 6 er lige blevet sendt i fjernsynet i USA. (12-16 episoder per sæson á ca. 50 min.)