Post-påsketræt

april 18, 2017 at 16:15

Frank

Min ellers ret åbne påskeferie endte med at være ret så fyldt, dog kun med gode ting, så det går nok, men det betød også, at jeg nåede slet ikke i gang med min mentale ‘Ting jeg kan fikse, hvis jeg keder mig/får tid/overskud’-liste. Til gengæld kan jeg godt mærke, at jeg er lidt ekstra post-påsketræt i dag. Det var lidt hårdere at komme ud af sengen end det plejer og jeg tror også, at jeg kommer op på tre kopper kaffe inden dagen er omme, selvom jeg normalt forsøger at holde mig til to.

 

Jeg får umiddelbart brug for et lille eftermiddagskick senere. I går tog jeg nemlig beslutningen om også lige at melde mig til en omgang yoga i dag, og selvom det 100% er en god plan, så lokker min sofa en hel del. Overraskende nok har jeg ikke mærket det store til min 2,5 times lange træningssession i går, og min dumme sene i armen jeg fik forstrukket først i påsken er mere eller mindre gået i sig selv igen, så der er med andre ord ingen lovlige undskyldninger for ikke lige at skyde arbejdsugen i gang med lidt yoga.

 

Namaste og alt det der!

 

P.S. Nu er der kun tre arbejdsdage tilbage i resten af ugen. Det er da lige til at overskue!